O femeie a fost salvata în ultimul moment dintr-o mașină căzută într-un lac (VIDEO)


Un polițist din Iași a reușit să salveze o tânără de la înec, după ce mașina în care aceasta se afla a căzut într-un lac.


In articol:


Incidentul s-a petrecut, sâmbătă, la Lacul Ciric din Iași, însă nimeni nu știe încă cum a ajuns mașina în lac. Momentul în care femeia a fost salvată de polițistul local a fost filmat.

Femeie salvată de la înec în ultimul moment, dintr-o mașină căzută într-un lac 


În cele din urmă, tânăra a reușit să iasă din mașină căzută în lac, însă era speriată s-ar fi putut îneca. Salvatorul, un polițist local, a reuțit să ajungă la fată, înainte ca aceasta să se înece.

O femeie a fost salvata în ultimul moment dintr-o mașină căzută într-un lac (VIDEO)[Sursa foto: Captură Video: Poliția Locală Iași]

Citeste si: Caz șocant în Botoșani: o copilă de 12 ani, salvată din mâinile asistenților maternali care o agresau

La locul incidentului a mai intervenit încă un bărbat, care împreună cu polițistul a adus-o pe fată la mal.

„Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu mașina în lac. Polițistul local salvator este Cristian Nicolau, acesta activează în cadrul Serviciului Siguranța Circulației”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții Poliției Locale Iași.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat înarmat cu două securi a amenințat polițiștii și a semănat panică într-un întreg cartier

Tânăra a fost transportată imediat la

spital și conform unor surse, aceasta se afla în stare de ebrietate. Astfel, mașina va fi scoasă din lac cu o macara.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.