Turiști extrem de curajoși în Sinaia! Au filmat un urs care aproape a pătruns în maşina în care se aflau (VIDEO)


Doi turişti, aflați în trafic pe drumul spre Cota 1400 din Sinaia au oprit mașina pentru a filma un urs aflat pe marginea drumului. Însă, animalul sălbatic, fiind obişnuit să fie hrănit de oamenii care trec prin zonă, a fost pe aproape să le intre în maşină.


In articol:


Astfel, filmarea cu ursul din Sinaia a fost postată pe Facebook, aceasta devenind foarte rapid virală. Imaginile suprind momentul în care ursul aşteaptă liniştit câteva secunde lângă maşină și ulterior acesta se urcă pe portiera din dreapta faţă și își strecoară foarte uțor laba prin geamul deschis al mașinii.

Însă, nu durează mult și ursul se retrage de lângă mașina turiștilor, nemulţumit.

Turiști extrem de curajoși în Sinaia! Au filmat un urs care aproape a pătruns în maşina în care se aflau (VIDEO)[Sursa foto: Captură Video]

Doi turiști ajunși în Sinaia au filmat un urs care aproape că le-a intrat în mașină. Video-ul cu ursul a devenit viral

În imagini se observăă clar cum ursul aproape că pătrunde în mașina turiștilor, mai exact pe geamul din partea dreaptă, însă persoana aflată pe scaunul din dreapta nu își face griji că ar putea fi zgâriată în orice moment.

Turiști extrem de curajoși în Sinaia! Au filmat un urs care aproape a pătruns în maşina în care se aflau (VIDEO)[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Caz șocant în Botoșani: o copilă de 12 ani, salvată din mâinile asistenților maternali care o agresau

Deși autoritățile dau semnale de alarmă și diverse recomandări pentru prevenirea acestor situații, acesta este al doilea incindet care s-a petrecut în Sinaia, la finalul săptămânii trecute. De asemenea, duminică, o tânără care se afla în parcul din centrul staţiunii, a fost alergată de un urs.

Tânără a fost salvată de un paznic care a intervenit imediat în momentul în care a auzit strigătele fetei.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat înarmat cu două securi a amenințat polițiștii și a semănat panică într-un întreg cartierCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.