Florin Cîţu: „Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune” (VIDEO)Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seară, după şedinţa împreună cu membrii coaliţiei, că parlamentarii partidelor aflate la guvernare nu vor vota la moţiunea de cenzură depusă de PSD. Iar ”dacă vor să participe, pentru divertisment…”, a mai precizat premierul.


In articol:


Florin Cîțu: „Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune” 

Premierul Florin Cîţu a fost chestionat, luni, după şedinţa coaliţiei, despre cum a decurs discuţia despre moţiunea de cenzură, luându-se în calcul faptul că nu a mai discutat de mult timp cu liderul PNL, premierul a

răspuns: ”Vorbesc foarte des cu liderul partidului. Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment, dar nu vor vota mâine la moţiune”.

Citeste si: VIDEO- Noi imagini șocante cu momentul surprins de camerele de supraveghere în care avocata Monica Cioată a căzut de la etajul 6

Astfel, moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi dezbătută şi votată marţi în plenul Parlamentului, începând cu ora 14.00.

Citeste
si:
Turiști extrem de curajoși în Sinaia! Au filmat un urs care aproape a pătruns în maşina în care se aflau (VIDEO)Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.