News Alert | Dinamo va juca în Liga Campionilor! “Dulăii” l-au adus la echipă pe unul dintre cei mai buni antrenori din lume  • Media: Digi Sport Special, marți, 20:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal European, marți, 23:45, Digi Sport 1

Era un deznodământ la care specialiştii din handbalul românesc credeau încă din momentul în care un antrenor cu o cotă extraordinară, Xavi Pascual, a fost convins să revină în România. Spaniolul a condus la un moment dat şi naţionala de handbal masculin a României.

Meciurile, care vor fi transmise în direct pe canalele Digi Sport, se vor disputa în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Dinamo a primit wild card şi va juca în Liga Campionilor

„BREAKING NEWS. BOOM! Suntem în EHF CHAMPIONS LEAGUE! DINAMO a primit wild-card de la forul european!
Dinamo revine după un an de pauză în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume! Campioana României se află printre cele 16 formații acceptate în Champions League. 10 echipe au avut locul asigurat prin rankingul de țară, iar șase au primit wild-card.
Cele șase echipe invitate sunt:
► Meshkov Brest (Blr)
► Montpellier HB (Franța)
► Telekom Veszprem (Hun)
► Elverum Handball (Nor)
► DINAMO BUCUREȘTI (ROU)
► HC Motor (Ucr)
Dosarul înaintat de echipa noastră la EHF a fost unul ”beton”. Au punctat în favoarea noastră facilitățile orașului, susținerea televiziunilor, performanțele din ultimii ani, managementul echipei și potențialul de marketing, dar și SUPORTERII! Nu în ultimul rând, suntem convinși că a contat enorm faptul că pe banca echipei noastre se va afla cel mai valoros antrenor din Europa, XAVIER PASCUAL! O reușită uriașă pentru care toți merită felicitări!
Tragerea la sorți a grupelor este programată pentru 2 iulie”, se arată într-un comunicat al celor de la CS Dinamo.

Dinamo l-a adus antrenor pe Xavi Pascual

În urmă cu două săptămâni, Dinamo l-a convins pe Xavi Pascual să semneze un contract cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Antrenorul va fi însoţit şi de fiul său, Alex Pascual. De asemenea, „dulăii” au transferat mai multe nume importante.

Dinamo l-a prezentat pe Xavi Pascual (53 de ani) pe 16 iunie, iar antrenorul a preluat echipa de handbal la câteva zile după ce a câștigat Liga Campionilor cu Barcelona.

„Sunt emoții pentru mine, președintele mi-a spus să vin în România pentru a încercat ceva diferit, o nouă provocare, să-mi schimb viața. M-am consultat cu soția mea și ne-am hotărât să facem acest pas.

Eu reacționez, în momentul în care îi simt pe oameni aproape și că vor să lucrăm împreună, e foarte important pentru mine. E imposibil să câștigi fără să muncești. Vin cu tot staff-ul meu pentru a face asta, pentru a încerca să creștem”, a spus Pascual. După ce a oferit primele declarații, tehnicianul iberic l-a ”premiat” pe președintele Ionuț Popa cu o pereche de încălţărocu sigla CS Dinamo.

Etichete: liga campionilor handbal , xavi pascual , dinamo handbalCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.