Scandal în tribunele Arenei Naționale! Mama lui Rabiot s-a luat la harță cu familiile lui Pogba și Mbappe: “Au fost șocați”  • Media: Digi Sport Special, marți, 20:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal European, marți, 23:45, Digi Sport 1

Scandal în tribunele Arenei Naționale! Mama lui Rabiot s-a luat la harță cu familiile lui Pogba și Mbappe: „Au fost șocați”

La finalul meciului de la București, mama lui Adrien Rabiot, aflată în tribunele Arenei Naționale, a avut un conflict cu familiile lui Paul Pogba și Kylian Mbappe, scrie RMC Sports, la mai puțin de o zi după eliminarea dramatică a francezilor.

Galerie Foto

Veronique Rabiot, care este și agentul fiului său, a avut un schimb dur de replici cu rudele lui Paul Pogba, întrebând cum este posibil ca jucătorul lui Manchester United să piardă mingea la mijlocul terenului la faza care a dus la golul trei al elvețienilor. Era minutul 90, când Pogba era deposedat de Fassnacht, iar Gavranovic îl învingea pe Lloris cu un șut din marginea careului.

De altfel, a fost o continuare a conflictului din teren dintre Adrien Rabiot și Paul Pogba. Mijlocașul lui Juventus i-a reproșat coechipierului său aceeași greșeală, iar Moussa Sissoko a fost cel care a intervenit pentru ca lucrurile să nu escaladeze.

Mai mult, mama mijlocașului de la Juventus a avut un conflict și cu tatăl lui Kylian Mbappe. Starul lui PSG a ratat al cincilea penalty al Franței, iar campioana mondială a fost eliminată. Veronique Rabiot i-a cerut tatălui vedetei de la PSG să îl educe pe fiul său și să-l facă „mai puțin arogant”. În această altercație ar fi fost implicată și mama atacantului francez.

Conflictul ar fi durat aproximativ 20 de minute, mama lui Adrien Rabiot certându-se cu rudele mai multor jucători din naționala Franței. Sursa citată scrie că mai multe familii au văzut scenele respective, fiind „șocate de atitudinea și de momentul în care s-a produs acest scandal”.

Veronique Rabiot a provocat o scenă incredibilă și în 2019

Véronique Rabiot, mama lui Adrien Rabiot (24 de ani), a mai provocat o scenă incredibilă pe aeroportul din Torino, în 2019, după sosirea mijlocașuluiîn Italia pentru a semna cu Juventus. „Mama lui Rabiot a provocat un incident halucinant pe aeroport„, scriau atunci jurnaliştii francezi.

La scurt timp după ce avionul privat a aterizat pe aeroportul din Torino, aceasta a observat un cameraman și a ordonat tuturor persoanelor din avion să rămână pe loc, până când acesta părăsește zona. Detaliul hilar al acestei întâmplări este faptul că persoana respectivă era chiar cameramanul oficial al celor de la Juventus, care a încercat în zadar să îi explice că este acolo din partea clubului.

Femeia nu a fost convinsă nici de explicațiile celorlalți prezenți la aeroport. A fost nevoie de un telefon din partea directorului sportiv al bianconerilor, Fabio Paratici, pentru a o îndupleca în cele din urmă pe aceasta.

Întâmplarea a fost cu atât mai amuzantă cu cât avionul aterizase pe o porțiune privată și securizată a aeroportului, accesul persoanelor neautorizate fiind astfel imposibil.

Etichete: franta , euro 2020 , paul pogba , adrien rabiot , kylian mbappe , veronique rabiotCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.