VIDEO | Teroare în sectorul 6 al Capitalei! Un bărbat urmărește tinerele pe stradă și le lovește atunci când consideră că sunt îmbrăcate sumar

[ad_1]

O fată de doar 20 de ani a fost ultima victimă a bărbatului care a scuipat-o și a pălmuit-o în plină stradă fără ca cineva să intervină.


In articol:


Ionela este ultima victimă a bărbatului. Aceasta povestește că individul a atacat-o în plină zi, când se îndrepta spre serviciu.

Tânăra de 20 de ani purta un sarafan negru peste un tricou alb și tocmai vestimentația ar fi fost motivul agresiunii. Concret, individul, care are în jur de 25 de ani, i-ar fi reproșat că e îmbrăcată indecent.

Agresorul a devenit tot mai violent

Când și-a dat seama că biata fată vrea să fugă de lângă el- individul ar fi trecut la violență fizică fără să îi pese că alți oameni treceau prin zonă.

Citeste si: Caz șocant la Ploiești. O tânără de 18 ani a fost violată de 9 bărbați

Revoltător e că nimeni nu a sărit să o apere, până când un tânăr care a observat scena, a oprit și a sunat la 112. Atunci, agresorul a fugit. Când au venit polițiștii, tânăra a aflat că individul nu le era deloc străin.

„S-a asezat pe bancă, am simtit că sunt urmărită,am sunat o pe mama”

Ionela povestește că a reușit să scape cu greu de furia bărbatului.

„M-am trezit cu două f… și o palmă peste față. După ce am început să îmi revin, am început să plâng, să țip, lumea se uita la mine, nu avea nicio reacție, nu știa cum să reacționeze”, a spus Ionela pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Alertă în Capitală: Doi tineri au fost înjunghiați chiar lângă școală

Deși este de negăsit, individul a făcut mai multe victime

Făceuse și alte victime după același scenariu. Pe numele lui există mai multe plângeri, dar e liber să mai atace.

Citeste si: O cunoscută artistă face dezvăluiri cutremurătoare. La 19 ani, a fost agresată de un producător muzical: „M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii”

Pe numele individului a fost deschis un dosar penal

pentru loviri și alte violențe după ce mai multe tinere au făcut plângere. Polițiștii îl caută de mai multe zile, fără rezultat.

 

[ad_2]

Citește mai mult..