Bia de la „Puterea Dragostei” uimește din nou. Cum a fost surprinsă bruneta


Bia de la „Puterea Dragostei” este mai sexy ca niciodată. Tânăra a fost surprinsă în club alături de Deea Ardelean.


In articol:


Bia de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit jumătatea. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D nu și-a găsit jumătatea, însă își trăiește viața din plin. Bia și Andra Volos au îngropat securea războiului și au devenit prietene. Dacă cândva se certau pentru inima lui Bogdan Mocanu, acum nimic nu mai poate sta în calea prieteniei lor.

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu se au la cuțite. Ce s-a întâmplat întrei cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

De curând, Bia a fost surprinsă în club alături de Deea, prietena cea mai bună a Andrei Volos.

Cine este, de fapt, Bia de la „Puterea Dragostei”

Bianca Ioana Micu are 23 de ani.
Ea este fostă concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”. Tânăra este cunoscută drept Bia și a fost o prezență controversată în cadrul show-ului TV. Bia este din Breaza.

Ea s-a înscris în sezonul doi al emisiunii iubirii de la Kanal D pentru a-și găsi sufletul pereche. Bianca voia un bărbat inteligent, dar care să aibă și simțul umorului, în același timp.

Citeste si: Scene șocante în Camera Roșie de la „Puterea Dragostei”. Au aruncat pernele. „Hai, ieși de-aici”

Bia și Deea de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Bia este o tânără sexy cu

forme voluptoase. Cel care i-a atras atenția în casă a fost Bogdan Mocanu. Tânăra s-a retras în țară, iar Mocanu a început o relație cu Andra Volos.

Citeste si: Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi

Anul trecut, Mocanu și Bia au fost surprinși la o pensiune alături Jador și alte femei. Fanii emisiunii o acuzau atunci că ea i-a despărțit pe Mocanu și Andra.

Bia a afirmat că nu este adevărat și a făcut publice mesajele primite de la bărbat. Pe atunci, Bia zicea: „Ai auzit, e un bărbat singur care-și caută jumătatea, dragă Andra. Nu băgați în seamă răutățile unei persoane frustrate. M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu. Să-l facă praf în fața mea. Andra, daca îl iubeai așa mult, nu râdeai de el în fața mea, în lipsa lui.
Și tu când erai singură și ai venit să-ți cauți jumătatea prin Hamude? Cum facem? Eu știu că nu-ți convine situația, dar nu eu m-am dus după nimeni”.

De curând, cele două tinere s-au împrietenit. Bia și Andra Volos ies des la cafenele și în cluburile de fițe din Capitală.

Citeste si: Codrut, reactie fara precedent in casa Puterea dragostei! Aflati ce a putut sa ii faca lui Victor, noul concurent care o place pe Alexandra, MIERCURI, 30 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.