Detaliu crunt! De ce a fugit de acasă fetița în vârstă de 8 ani din județul Iași? Cutremurător ce au aflat autoritățileChinul de neimaginat la care a fost supusă o biată fetiță, în vârstă de 8 ani din județul Iași, a ieșit la iveală abia după ce micuța a fugit de-acasă a patra oară.


In articol:


Fetița ar fi fost abuzată chiar de tatăl ei vitreg

Chiar proaspătul soț al mamei ar fi abuzat-o, cred asistenții sociali, care au preluat-o pe cea mică din casa groazei. Mama îi ia apărarea partenerului și spune că totul e o minciună. 

Mai preocupată să-și apere bărbatul decât să-și ocrotească fiica minoră, femeia pare să aibă încredere oarbă în cel cu care s-a căsătorit acum o lună.

Ca să-i demonstreze nevinovăția, adaugă că mai are 2 băieți și un sugar, dar niciunul nu s-a întâmplat să-i fugă de-acasă. Recunoaște, în schimb, că în ultima perioadă, fetița ei, în vârstă de 8 ani, a fost tăcută și-i răspundea urât:

”Țipa la mine, dădea cu piciorul în mine.
Nu de multe ori, când țipa la mine, mă făcea grasă chioară, în toate felurile… Măcar trebuia să zică ea… Eu de unde să știu?! Dacă nu mi-a zis nimic, nimic… Eu de unde să știu? Poate i-a fost frică. Nu știu, ea nici nu vorbea cu mine.”,
a spus mama fetiței pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Statistică înfiorătoare la nivel de Capitală: în ultimii doi ani, peste 100 de copii au fost agresați, în sectoarele 2 și 5

Copila a fugit de 4 ori de acasă

Certată de cea care ar fi trebuit să-i dea mai multă atenție, copila a fugit de-acasă: nu o dată, ci de 3 ori. Ori de câte ori găsea drumul înapoi spre casă, se-ntorcea fie de foame, fie adusă de alții, cum s-a întâmplat ultima oară. Ore-n șir, autoritățile au căutat-o pe câmpuri și prin păduri, ca s-o găsească, într-un sfârșit, la un canton.

În tot acest timp, tatăl vitreg a susținut că nu din cauza lui s-a ascuns, deși admite că o bătea.

Citeste si: VIDEO| Caz incredibil: O fetiță de 10 ani a fost pălmuită de către o adolescentă. Totul a fost filmat

Fata nu s-a mai întors acasă. A fost dusă într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului unde psihologii au convins-o să le descrie, cu ajutorul păpușilor, relația pe care o are cu fiecare membru al familiei.

În joacă, au descoperit, de fapt, că micuța ar fi fost abuzată sexual, chiar de tatăl vitreg.

Scenele s-ar fi petrecut, cred autoritățile, când mama se ducea la muncă, prin sat. Întrebată cui rămâneau copiii, femeia a recunoscut că-n grija concubinului, văcar de ocazie și soț. El, în schimb, neagă că ar fi fost vreodată singur cu fetița.

Citeste si: Un copil de aproape doi ani a fost găsit mort într-un apartament din Cernavodă. Mama a încercat să fugă

Cei doi au fost chemați de autorități

la declarații. Dacă ancheta socială va scoate la iveală că micuța a fost abuzată, va fi sesizată poliția. Tatăl vitreg ar putea să ajungă după gratii.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.