M-a speriat atunci când mi-a pus mâna pe față și m-a strâns de nas și gurăSenatorul USR, Sergiu Vlad, suține că a fost agresat de Diana Șoșoacă într-un mod ieșit din comun. Acesta a declarat la Digi FM, că nu este primul incident de acest fel la Senat. Între cei doi a existat marți un schimb de replici în timp ce se aflau în anticamera sălii de plen. Chestor al Senatului, Sergiu Vlad a fost pus de Ludovic Orban să o scoată afară pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Florin Cîțu cu un sac pentru cadavre. 

Sergiu Vlad a povestit, miercuri, la Matinalii DigiFM că nu este primul incident de acest fel.

„Într-adevăr, a fost de o agresivitate ieșită din comun. Am mai avut un incident la Senat. Fiind chestor, mă ocup, printre altele, și de respectarea ordinii în plenul Senatului sau, în cazul acesta, în plenul comun. Am mai avut un eveniment, dar atunci nu a fost atât de înfricoșătoare. M-a speriat atunci când mi-a pus mâna pe față și m-a strâns de nas și gură. Mi-a pus palma și mi-a strâns nasul și gura, spunându-mi `Dă-ți masca jos! Dă-ți masca jos!`. O să îi fac o plângere… internă, aici la Senat. Din păcate, pedepsele sunt foarte blânde, cel mult o mustrare”, spune Sergiu Vlad.

Ascultați aici întregul interviu cu senatorul Sergiu Vlad la Digi FM.

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, marți, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic. Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului putând auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă.

Citește și: VIDEO Cîțu, supărat pe Orban pentru că nu a reacționat la vorbele Dianei Șoșoacă: „M-a deranjat și m-a întristat”

Editor : A.A.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.