Primul meci, primul experiment! Unde a jucat Andrei Cordea la debutul la FCSB  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Dinu Todoran a folosit două formule complet diferite în cele două reprize, însă a surprins postul pe care l-a trimis pe Andrei Cordea, mijlocașul ofensiv transferat de la Academica Clinceni în această vară.

Galerie Foto

Mijlocașul ofensiv Andrei Cordea, fundaș stânga în primul meci la FCSB

Andrei Cordea a fost printre cei 11 fotbaliști care au început jocul, însă nu pe vreun post din ofensivă sau măcar într-un rol de inter, ci în banda stângă a apărării.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a marcat singurul gol din amicalul cu FCSB în prima parte, în minutul 40, prin Paul Mitrică, însă improvizația cu Andrei Cordea în banda stângă nu a avut vreo implicare în gol, fotbalistul gorjenilor reușind să puncteze printr-o execuție individuală superbă.

Ești pe val cu Digi Online și documentarul Surf în Mediterană, azi de la 20:30, numai pe Digi World!

Formula folosită de FCSB în prima parte a amicalului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu:

  • Vlad – V.Crețu, Haruț, Vucur, Cordea – Olaru, Simion,Vînă, Niță, Tănase, Musi

Formula folosită de FCSB în a doua parte a amicalului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu:

  • Straton – Pantea, Cristea, Al. Crețu, Radunovic – Moruțan, Perianu, Oaidă – Oct. Popescu, Stoica, Cr. Dumitru

Alături de Andrei Cordea, și nou veniții Stipe Vucur și Alexandru Crețu au jucat câte o repriză în partida cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Zdenek Ondrasek, al patrulea transfer din această vară, nu a evoluat niciun minut.

Dacă Paul Mitrică a punctat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu, golurile ”roș-albaștrilor” au fost semnat de Ionuț Vînă (25), Alexandru Musi (28), Florin Tănase (45), Ianis Stoica (57) și Octavian Popescu (64).

Al doilea joc de pregătire al celor de la FCSB din această vară este programat joi, de la ora 17:30, împotriva unei alte divizonare secunde, Concordia Chiajna.

Etichete: transferuri fcsb , andrei cordeaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.