Sex în plină zi pe o plajă în Constanța. Pe numele celor doi polonezi s-a deschis dosar penalDoi cetăţeni polonezi au fost reclamaţi marți la 112 că fac sex în plină zi pe o plajă din municipiul Constanţa, în văzul turiștilor.Cei doi sunt cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mişcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, şi un bărbat, de 33 de ani, cetăţeni polonezi, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, se mai spune într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, marţi seara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Editor : A.P.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.