Video Exclusiv | ”Nu doar banii sunt problema!”. Mihai Eșanu, adevărul despre situația delicată de la Dinamo  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, Digi Sport 1

Dinamo ar fi trebuit să dispute un meci amical cu Unirea Slobozia, joi, însă jucătorii au decis să nu meargă la meci, iar partida a fost anulată.

Mihai Eșanu: ”Incertitudinea este mai grea decât neplata salariilor”

Mihai Eșanu a declarat la emisiunea Fotbal Club că cea mai mare problemă la clubul dinamovist nu este neapărat faptul că sunt restanțe salariale, ci incertitudinea care planează acolo.

Goalkeeper-ul susține că nimeni nu știe ce se va întâmpla cu Dinamo, dar jucătorii speră ca luni, în urma unei ședințe, aceștia să le fie explicată situația clubului.

E un moment greu. E o situație de incertitudine. Nu știm ce urmează. Nu ne-a zis nimeni nimic și asta este cel mai frustrant. Sunt la toți angajații întârzieri de trei, patru, cinci luni. Nu ar fi o problemă dacă ar zice cineva că peste cinci luni de exemplu luăm banii, putem să lucrăm liniștiți. Decât neplata salariilor, mai grea este incertitudinea. Până acum se ocupau cei de la DDB. Din comunicatul lor, am înțeles că au lăsat frâiele în mâinile administratorului judiciar.

Nimic nu se poate întâmpla fără acordul lui. E prea din scurt și nu știu nici ei exact care e situația. Luni va fi o ședință. Sperăm că luni va veni cineva să ne spună și nouă care este situația. Dacă nu știi ce urmează, asta este cel mai dificil. Sunt mai multe temeri, nu știm dacă avem voie să facem transferuri, nu știm ce se întâmplă din mai multe puncte de vedere, nu doar cele financiare.

Suntem tineri. Pentru noi nu contează atât de mult partea financiară. În fotbal este importantă și starea de spirit, partea mentală, și, dacă acolo nu ești bine, este dificil să dai randament maxim. Nu doar banii sunt problema. Sunt sigur că vor pleca jucători. Mai ales străinii. Pentru ei este mai ușor să plece. Pot să depună memorii la FIFA. La noi, românii, este mai greu”, a declarat Mihai Eșanu, la emisiunea Fotbal Club.

Mihai Eșanu a vorbit și despre greva jucătorilor de la Dinamo, care au refuzat să joace două meciuri amicale: ”A fost o decizie de comun acord, am vorbit între noi. Am zis că, deocamdată, până nu aflăm mai multe este mai bine așa”.

Dinamo l-ar putea pierde pe Dușan Uhrin

Dușan Uhrin a vorbit despre problemele de la clubul din Ștefan cel Mare. Dinamo ar fi trebuit să dispute un meci amical cu Unirea Slobozia, dar jucătorii nu vor să joace, nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile.

Antrenorul ceh susține că situația este foarte confuză la clubul bucureștean și a dezvăluit că ar putea pleca de pe banca tehnică de la Dinamo.

Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem.

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua”, a declarat Dușan Uhrin, pentru AS.ro.

Etichete: liga 1 , dinamo , mihai eșanuCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.