Bătaie între blocuri. O fată de 12 ani a fost bătută crunt de prietena sa


Scene șocante a avut loc într-un cartier din Tulcea. O minoră de 12 ani a fost ruptă cu bătaia de o prietenă de a sa. Martorii sunt șocați.


In articol:


O tânără, în vârstă de 12 ani, a fost bătută cu bestialitate. Agresoarea este chiar presupusa ei prietenă. Martorii au transmis că nu este primul incident de acest gen, în centrul căruia se află agresoarea.

Citeste si: VIDEO| Detaliu crunt! De ce a fugit de acasă fetița în vârstă de 8 ani din județul Iași? Cutremurător ce au aflat autoritățile

Agresiunea fizică

și verbală este des întâlnită în România. Tot mai multe astfel de cazuri sunt raportate zilnic. Victimele sunt copiii. Agresorii dau dovadă de un comportament lipsit de educație. Este posibil să fi trăit într-un mediu toxic. Află care este motivul care a făcut-o pe tânără să o lovească brutal pe amica ei.

Minora de 12 ani a fost lovită cu brutalitate

Cele două prietene au ieșit la plimbare, ba chiar se plimbau de mână.
Au povestit întâmplări și fapte, însă acest lucru era doar strategia agresoarei. Ea și-a dus victima la locul unde obișnuia să săvârșească faptele. Când au ajuns acolo, fata de 16 ani a început să o înjure și să o lovească pe fata mai mică.

Minora de 12 ani nu a ripostat deloc. Fata s-a lăsat prada agresiunilor așa-zisei prietene. Speriată și lipsită de apărare, tânăra a început să țipe pentru a primi ajutor.

Citeste si: VIDEO- Caz șocant în Botoșani: o copilă de 12 ani, salvată din mâinile asistenților maternali care o agresau

Tot mai multe cazuri de agresiune fizică și verbală.[Sursa foto: Captură YouTube]

Timp de minute bune, ea a fost trântită pe jos, pălmuită și lovită cu picioarele. Un trecător a observat totul și a strigat să se oprească.

„Trebuie neapărat să se ia atitudine în acest loc unde se întâmplă aceste bătăi zis „bernadeu”. În acest cartier e un loc înconjurat doar de garaje iar lumea lucrează pe timpul zilei și nu este nimeni în preajmă.”, a declarat un martor care a observat scena.

Oamenii legii au aflat că minora de 12 ani nu este prima victimă. Agresoarea face asta zilnic, însă doar fetelor mai mici decât ea. Acest gest este considerat de către agresoare o bătaie de onoare, iar pentru cei care asistă și filmează este un ritual.

Citeste si: Cine este tânăra de 23 de ani ucisă de concubin?! Andreea a murit chiar sub ochii copilei sale

„Încă o dată se întâmplă la Tulcea și nimeni nu ia atitudine împotriva acestei fete. Această fată care înspăimântă fetițe mult mai mici că ea. Din cate am înțeles e o bătaie de onoare. Așa o numesc ei. Sunt foarte multe fete bătute de ea, dar de vârste mici, cuprinse în 10- 15 ani.”,
a mărturisit un martor pentru observator.ro.

În prezent, oamenii legii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili cu precizie ce se întâmplă.

Citeste si: Bărbatul agresat de polițiștii de la Secția 16, noi probleme cu oamenii legii: „Mă simt vânat de polițiști”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.