AC Milan îl vrea pe atacantul care a marcat cel mai frumos gol de la EURO 2020! Transferul costă 40.000.000 de euro  • F1: Marele Premiu al Austriei (antrenamente), vineri, 12:30, Digi Sport 2

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:45, Digi Sport 1

Italienii de la Tuttomercatoweb anunță că AC Milan a demarat discuțiile cu Bayer Leverkusen pentru un transfer al atacantului ceh.

Patrik Schick, dorit de AC Milan

AC Milan este în căutarea unui atacant central tânăr, care a mai jucat în Serie A și care se încadrează în plafonul salarial al clubului. Criteriile sunt respectate de Patrik Schick, care are 25 de ani, a evoluat în Italia timp de trei ani, la Sampdoria și AS Roma, și ar veni la Milan fără să fie nevoie ca gruparea de pe ”San Siro” să-i ofere un salariu imposibil de acoperit.

După întâiele discuții cu omologii de la AC Milan, oficialii lui Bayer Leverkusen au înaintat și prețul pentru care Patrik Shick poate pleca: 40.000.000 de euro, sumă considerată, însă, de italieni mare, dar discuțiile vor continua în perioada următoare și, dacă până atunci nu se va ajunge la un acord, se vor intensifica după Campionatul European.

Alături de golul superb din partida cu Scoția, Patrik Schick a mai marcat alte trei goluri la EURO 2020. Primul a fost în același joc, când a deschis scorul, în timp ce alte două reușite au venit în duelul cu Croația, 1-1 în runda a doua a fazei grupelor, și în cel cu Olanda, scor 2-0 în optimile competiției continentale.

Bayer Leverkusen poate face profit cu Patrik Schick

Vrei să vezi cum respiră peștii sub apă? Hai în Digi Online să înveți cum se fac scufundările, azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

Dacă AC Milan va plăti cele 40.000.000 de euro cerute de Leverkusen pentru Patrik Schick, clubul german chiar ar înregistrat un profit semnificativ de pe urma atacantului ceh.

Patrik Schick a semnat cu Bayer în toamna anului trecut, după ce Leverkusen a plătit Romei 26.500.000 de euro.

În cele trei stagiuni în care a jucat în Serie A, Patrik Schick a bifat 78 de apariții pentru Sampdoria și AS Roma, reușind 16 goluri și șase assist-uri.

Înainte să ajungă la Roma, atacantul dorit acum de AC Milan a fost aproape de Juventus, însă, deși toate părțile se înțeleseseră, transferul a căzut din cauza unei probleme depistate atacantului la vizita medicală.

Etichete: ac milan , bayer leverkusen , patrik schickCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.