Căutări disperate pentru o copilă de cinci ani cu probleme de sănătate


Oamenii legii caută o copilă de cinci ani și șapte luni care a dispărut de acasă. Fata este din Buzău și are probleme de comunicare şi dezvoltare.


In articol:


Poliţiştii buzoieni au intrat în alertă după dispariția unei minore de cinci ani. Fata are probleme de comunicare şi dezvoltare. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia minorei Scarlat Raisa Florentina, de cinci ani şi șapte luni.

Citeste si: VIDEO- Teroare în sectorul 6 al Capitalei! Un bărbat urmărește tinerele pe stradă și le lovește atunci când consideră că sunt îmbrăcate sumar


Dispariția misterioasă a unei copile din Buzău

Fata a plecat de acasă, din comuna Săgeata,  sat Găvăneşti, în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit. Atunci ea purta pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, și era desculţă.

Citeste si: VIDEO| Caz ȘOCANT: Un copil de aproape 2 ani, învelit în celofan. Trupul era neînsuflețit

Copilă, de cinci ani, dispărută de acasă.[Sursa foto: PixaBay]

Micuța are un metru înălțime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.
Ea este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume.

Citeste si: VIDEO| Un copil de doi ani a căzut de la balcon

Cei care pot să ofere informații care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie!

La aproximativ 50 de metri de casa copilei este râul Buzău.

În momentul dispariției a început și furtuna. Fata este căutată de peste 25 de persoane: jandarmi, pompieri si polițiști cu camere de termoviziune şi un ATV.

Citeste si: „Alertă Răpire Copil”, sistemul sprijinit de Facebook și în România. Facebook va colabora autoritățile în cazurile de copii răpiți sau dispăruțiCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.