„Eu nu am tranșat congresul. Eu adun, eu comunic, eu construiesc”„Eu nu am tranșat congresul. Eu adun, eu comunic, eu construiesc”, este replica dată de Ludovic Orban premierului Florin Cîțu, care, marți, la moțiunea de cenzură, a spus că a „tranșat alegerile din PNL”.

„Eu nu am tranșat congresul. Eu, de regulă, nu tranșez. Eu adun, eu susțin, eu promovez, eu comunic, eu ajut, eu construiesc, dragii mei”, este mesajul lui Orban, după afirmația lui Cîțu potrivit căreia el „a tranșat alegerile din PNL”.

Ludovic Orban i-a asigurat pe liberali că ei sunt singurii care au putere de decizie în ceea ce privește soarta Partidului Național.

„Nimeni nu tranșează niciun congres, nimeni nu tranșează nicio conferință de alegeri. Sigurii care aveți dreptul să decideți și să decideți exact cum considerați că e bine pentru PNL sunteți dvs, membrii PNL, cei care duceți toate bătăliile electorale, cei care luptați pentru promovarea mesajului”, a continuat Orban, potrivit Mediafax.

Totodată, Orban și-a afirmat încrederea pe care o are în membrii PNL și în capacitatea acestora de a decide ce este mai bine pentru partid.

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat marţi, în cadrul dezbaterilor de la moţiunea de cenzură depusă de PSD, că social-democraţii îl consideră „cel mai mare inamic”, dar a adăugat că aceştia nu vor scăpa de el.

Totodată, premierul a spus că a “tranşat alegerile din PNL” și că social-democrații nu au scăpat “de cine vă e cel mai frică”.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că afirmația premierului Florin Cîțu a fost “total nepotrivită” și că ar fi trebuit să se concetreze pe “prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării”.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie, iar candidații la președinția partidului sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu.

 

Editor : Ioana ComanCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.