Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, invitat în premieră la „Așii tenisului”  • Media: Digi Sport Matinal, sâmbătă, 10:15, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:45, Digi Sport 1

„După părerea mea, decizia Simonei este întârziată, dar absolut corectă. Simona a avut prea multe probeleme fizice în ultimele 18 luni în care a jucat extraordinar de puțin. Dacă ar fi continuat, și-ar fi distrus fizicul și mai mult. Decizia o văd absolut corectă. Această retragere o văd pe o durată mai lungă. Poate și un an”, este de părere Ion Țiriac. El a mai spus că, după ce Halep va reveni pe teren, va trebui să își schimbe stilul de joc pentru a scurta punctele. „Dacă îi trebuie 10 schimburi ca să câștige un punct, trebuie să le reducă la două. Așa cum face Serena Williams”, a adăugat fostul tenismen.

Ion Țiriac a declarat că Patricia Țig și Sorana Cîrstea puteau evolua anul acesta la Jocurile Olimpice, erau calificate, însă au refuzat să participe din cauza restricțiilor dure din Japonia: „Pe foaie, chiar și fără Simona, tenisul este unul dintre cele mai bune sporturi de la Jocurile Olimpice. Mai sunt încă patru fete calificate, dintre care înțeleg eu că nu merge niciuna. Nu pot să le blamez!”, spune președintele Federației Române de Tenis.

Puteți afla mai multe despre planurile lui Ion Țiriac pentru viitorul tenisului din România, dar și ce părere are despre cum se prezintă acum tinerii sportivi, în exclusivitate, în emisiunea „Așii Tenisului”, sâmbătă, de la ora 14:30, în direct, pe Digi Sport 1.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene: LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

Vrei să vezi cum respiră peștii sub apă? Hai în Digi Online să înveți cum se fac scufundările, azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Etichete: ion tiriac , simona halep , federatia romana de tenisCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.