Cadavrul unui copil, observat din elicopter pe râul Buzău, ar putea fi al fetiței de 5 ani dispărută de acasăCadavrul unui copil a fost observat în cursul dimineții de sâmbătă, din elicopter, pe cursul râului Buzău, în zona localității Grădiștea, din Brăila, anunță Poliția Buzău. Purtătorul de cuvânt al instituției a precizat, la Digi24, că există indicii care arată că ar putea fi fetița care a dispărut vineri de acasă.

„Urmează să se facă identificarea pentru a vedea daca e vorba despre fetița pe care o cautăm”, a declarat pentru Ane-Mari Vapciu, purtător de cuvânt al Poliției Buzău.

Fetița de 5 ani din județul Buzău, căutată de sute de polițiști și voluntari

O fetiță în vârstă de 5 ani și 7 luni, din satul Găvănești, comuna Săgeata, județul Buzău, a dispărut de acasă, în noaptea de joi spre vineri. Raisa Florentina Scarlat este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare.

La căutarea acesteia au participat circa 140 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, precum şi voluntari din localitate, dar şi din afara judeţului. 

Potrivit reprezentanţilor IJP Buzău, la momentul dispariţiei fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului şi era desculţă. Aceasta are 1 m înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi căprui, ten alb, este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, Ane-Mari Vrapciu, a declarat vineri că acţiunile de căutare s-au derulat de tot parcursul nopţii trecute, fiind angrenat inclusiv un câine de urme, iar, întrucât locuinţa fetei se află la aproximativ 50 de metri de albia Râului Buzău, s-a intervenit inclusiv cu bărci pneumatice.

Editor : A.A.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.