Incendiu puternic, cu degajări de fum, în zona industrială din Constanța. Există pericol de explozieUn puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de aluminiu al unei fabrici de BCA din zona industrială a municipiului Constanţa. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe. Există pericol de explozie, spun autoritățile.

ACTUALIZARE 17.00: ISU Constanța a transmis că nu sunt victime. Numărul echipajelor de intervenție au fost suplimentate. Nouă mașini de stingere acționează pentru stingerea incendiului. La fața loculului sunt și două autoscări, trei echipaje SAJ si două SMURD.

Având în vedere degajările mari de fum, a fost transmis și un mesaj RO-ALERT către populație. Potrivit pompierilor, arde o magazie în care se afla carton bituminos.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, autorităţile au fost alertate prin 112 că s-au produs trei explozii şi că se vede mult fum gros alb.

Inițial, au fost trimise în zona incendiului patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi alte trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 

Autoritățile ajunse la fața locului au delimitat perimetrul, existând pericol de explozie. 

Din primele informaţii reiese că incendiul a cuprins o magazie din aluminiu, pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi, a unei fabrici de BCA, scrie Agerpres.

Editor : I.CCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.