Iuliu Mureșan, din ce în ce mai aproape de Dinamo! Când ar putea fi anunțat oficial  • Media: Digi Sport Matinal, sâmbătă, 10:15, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Cele două părți sunt foarte aproape de un acord, iar anunțul oficial ar putea veni chiar în cursul săptămânii viitoare. Oricum, Mureșan ar urma să fie ”numărul 1” în club, pentru că postul pe care îl va ocupa este echivalent celui de președinte pentru un club aflat în insolvență.

Iuliu Mureșan, aproape de Dinamo

Mureșan nu ar veni singur la Dinamo, ci însoțit de ”mâna sa dreaptă”, Răzvan Zamfir, cu care a mai lucrat și la CFR Cluj, dar și la Hermannstadt, notează GSP.ro.

Fostul președinte de la CFR Cluj a confirmat în urmă cu trei zile că a fost contactat de Dinamo, dar a evitat să ofere un răspuns cu privire la preluarea postului de oficial al grupării din ”Ștefan cel Mare”.

Într-adevăr am fost contactat de Dinamo, aștept să se clarifice anumite lucruri, într-adevăr nu îmi e frică să preiau acest club, cu siguranță îl pot scoate din insolvență.

Problema este pe parte sportivă și evident că așteptăm anumite clarificări cu privire la această problemă, cu transferurile. E clar că pentru oricine, Dinamo este un club cu notorietate, un club pe care nu e ușor să-l refuzi”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că dacă proiectul va fi atractiv și din punct de vedere sportiv, ceea ce se poate traduce prin ridicarea embargoului pentru transferuri.

Așa cum am mai spus-o, așteptăm să punem anumite lucruri la punct, să vedem de unde plecăm, și dacă lucrurile vor fi în ordine, cu siguranță vor fi alături de ei”, a recunoscut Iuliu Mureșan.

Etichete: dinamo , iuliu muresan , razvan zamfirCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.