O mașină a căzut în Dunăre. Doi bărbați sunt căutați de scafandri, unul a fost salvatO mașină în care se aflau trei persoane a căzut în Dunăre, după ce șoferul ar fi vrut să facă o manevră de întoarcere. Acesta a reușit să iasă la suprafață, a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Potrivit ISU Ialomița, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare. Scafandrii îi caută pe ceilalți doi bărbați. 

Salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost alertați, prin apel la 112, în cursul dimineții de sâmbătă 3 iulie a.c. în jurul orei 03.35, că în Brațul Borcea al Dunării pe raza comunei Bordușani, un autoturism a căzut în apă, informează ISU. 

În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, din care un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți 2 au rămas captivi în interior. Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare și în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare.

La fața locului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică.

În sprijin, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov.

Editor : A.A.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.