Sorana Cîrstea – Emma Răducanu, LIVE TEXT, ora 15:00, în turul al treilea la Wimbledon. Provocare pentru Sori  • Media: Digi Sport Matinal, sâmbătă, 10:15, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Meciul are loc pe Terenul 1 de la All England Club și e așteptat cu mare interes și de britanici. Cei de la BBC au scris ieri că „Emma Răducanu e marea speranță a tenisului britanic și are deja o convocare în selecționata de Fed Cup”. 

Sorana Cîrstea – Emma Răducanu, LIVE TEXT, ora 15:00

Cu un sezon excelent după ce a terminat 2020 în afara TOP 80 WTA, Sorana Cîrstea a impresionat în acest an. A câștigat al doilea titlu din carieră (Istanbul, la o distanță de 13 ani de primul, adjudecat la Tashkent), a jucat finală la Strasbourg, iar acum poate accede în premieră în optimile de la Wimbledon. 

Cel mai bun rezultat al elevei lui Adrian Cruciat în turneele de Grand Slam a fost obținut în urmă cu 12 ani, la Roland Garros, sferturi de finală, fază în care a fost eliminată de Samantha Stosur (Australia). 

Galerie Foto

  • 333 a fost cea mai înaltă poziție atinsă de Emma Răducanu, în martie 2020, însă după parcursul de la Wimbledon, britanica de origine română își va îmbunătăți cu siguranță rezultatul.
  • 13 noiembrie 2002 este data nașterii Emmei Răducanu
  • 1,75 m este înălțimea sportivei care s-a născut la Toronto

Sorana Cîrstea – Emma Răducanu | Ce spune britanica

Clasată pe locul 338 în lume, Emma a primit un wild card la Wimbledon și este cea mai tânără jucătoare britanică care ajunge în turul 3 din 2002 încoace.  

”Știu că Sorana a obținut multe succese în carieră, pentru mine este un meci ca oricare altul, nu am nimic de pierdut. Joc orice punct ca și cum ar fi ultimul, ca și cum ar fi minge de meci.  

Vreau să continui cât pot mai mult, dar mă simt ca în vacanță. Este incredibil, mai ales că mă încurajează și publicul. Sunt foarte recunoscătoare fanilor”, a spus Emma Răducanu înainte de meciul cu Sorana Cîrstea.

Etichete: wimbledon , sorana cirstea , emma raducanu , sorana cîrstea – emma răducanu , sorana cîrstea – emma răducanu livetextCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.