Video Exclusiv | ”Nu știu pe placul cui n-am fost!”. Ovidiu Herea își dorea să-și încheie cariera la Rapid  • Media: Digi Sport Matinal, sâmbătă, 10:15, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Și Mihai Iosif, antrenorul vișiniilor, și-l dorea pe mijlocaș, numai că Herea a ajuns să-și prelungească angajamentul cu Metaloglobus.

”Dezamăgit? Într-un fel mă așteptam, sincer. Într-adevăr, mi-aș fi dorit să-mi termin cariera la Rapid, era un vis de al meu. Toată lumea știa că sunt la final de contract cu Metaloglobus, dar nu s-a mișcat nimic timp de două săptămâni. Am realizat că nu suntem pe listă (n.r. – el și fratele lui Claudiu) sau am fost pe lista lărgită.

Așa că am preferat să rămân la Metaloglobus, pentru că mă simt respectat”, a spus Herea, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Ovidiu Herea își dorea să-și încheie cariera la Rapid ”E posibil să nu mă sufere cineva!”

Chestionat ce crede totuși despre faptul că Rapidul nu l-a ofertat în această pauză, mai ales că s-a vorbit de transfer

”E posibil, să nu mă sufere cineva de acolo. Dar, nu știu. Cu Nico m-am întâlnit și la fotbal, în urmă cu câteva săptămâni. Nu am fost pe lista lor, nu am fost pe placul lor, nu știu pe placul cui n-am fost, dar asta contează mai puțin pentru mine acum.

Am șters ce s-a întâmplat, nu mai contează, vreau să-mi văd de drumul meu”, a mai spus Herea, la Digi Sport.

VIDEO cu Ovidiu Herea despre faptul că Rapid nu l-a ofertat vara aceasta

Etichete: transferuri rapid , ovidiu herea , herea rapid , herea metaloglobus , herea oferteCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.