Bărbatul care a intrat cu șalupa în plin în caiacul de pe Dunăre este fost polițist de Frontieră: „A fost o neatenție”



Salvatorul celor patru sportivi din caiacul lovit în plin de o șalupă condusă de un fost polițist de Frontieră este tot polițist. Chiar fost coleg cu cel care spune acum că din neatenție a intrat în viteză în caiacul în care se aflau patru persoane.

Impactul a fost atât de puternic încât caiacul s-a rupt în două, iar sportivi aflați în el au scăpat ca prin minune.

Cel care a intervenit pentru a-i scoate pe tineri din apă este un polițist de Frontieră activ aflat în timpul liber.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Un ofițer activ în Poliția de Frontieră din Orșova, este cel care a văzut accidentul și a intervenit să îi scoată din apă pe cei patru sportivi și să-i ducă la mal. Unul dintre ei avea mâna ruptă, motiv pentru care a primit asistență medicală. Dezvăluirea despre salvatorul care i-a ajutat pe tineri a fost făcută chiar de Poliția de Frontieră pe pagina de Facebook.

În replică, la faptul că autorul este un fost polițist de Frontieră care s-a pensionat în urmă cu trei ani.

Polițistul pensionat spune că regretă ce s-a întâmplat și că a fost vorba despre o neatenție, iar acum va suporta toate consecințele.

Poliția de Transporturi Navale a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

VIDEO. Incident grav pe Dunăre: Un caiac cu 4 tineri sportivi a fost lovit în plin de o șalupă

Imagini șocante la Orșova, unde un caiac cu patru tineri a fost lovit în plin de o șalupă de mare viteză. Momentul a fost surprins de câteva persoane care erau într-o altă ambarcațiune aflată în apropiere. De altfel, ei sunt cei care i-au recuperat pe cei patru băieți din apă, după ce caiacul lor a fost rupt în două și răsturnat în urma impactului.

Editor : Liviu Cojan



Citește mai mult..