Italienii se țin de glume! Cum i-a luat peste picior Leonardo Bonucci pe fanii englezi în ultima postare de pe internet



  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, sâmbătă, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – FC Argeș, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Cei doi fotbaliști ai lui Juventus, Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, au fructificat încă o ocazie de a îi lua peste picior pe englezi după victoria de pe Wembley.

Leonardo Bonucci, postare provocatoare la adresa fanilor Angliei

Leonardo Bonucci a postat pe rețeaua de socializare Twitter o fotografie cu căpitanul Squadra Azzurra, în care cei doi serversc la comun o porție de paste. 

Descrierea fotografiei este „Noi continuăm să mâncăm paste…voi?”, aluzie la momentul decernării trofeului, în care Bonucci a fost auzit spunându-le englezilor „Trebuie să mâncați mai multe paste!”.

Postarea lui Bonucci:

Echipe cu tradiție au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc! Hai duminică în Digi Online să vezi de la 18:30 UTA Arad vs. Farul Constanța și de la 21:30 Rapid vs. Chindia Târgoviște.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Englezii sabotează restaurantele cu specific italian

Potrivit publicației Il Corriere, englezii au ales o modalitate inedită de a se răzbuna pe italieni: au renunțat să mai mănânce în restaurantele cu specific italian.

Sursa ziarului italian este TheForkUK, liderul în ceea ce privește rezervările în restaurantele britanice. Potrivit unui raport al acestora, rezervările în locațiile cu specific italian au scăzut cu 55% pe teritoriul Marii Britanii.

Englezii sunt ironizați de către publicația italiană, care a ținut să noteze faptul că „în acest moment, Majestatea Sa preferă fish and chips. Dar, cunoscând bucătăria noastră, e putin probabil ca englezii să continue acest protest pentru mult timp.”.

Etichete: italia , euro 2020 , leonardo bonucci , giorgio chiellini



Citește mai mult..