VIDEO. Testul prin care un gimnast a demontat mitul paturilor „anti-sex” de la Satul Olimpic din Tokyo

[ad_1]

Paturile ecologice din carton de la Jocurile Olimpice din Tokyo au devenit celebre după ce a apărut zvonul că acestea sunt făcute special pentru a împiedica atleții să întrețină relații sexuale. Rhys McClenaghan, un gimnast irlandez prezent la Tokyo, s-a filmat în timp ce testa fragilitatea unui astfel de pat, reușind să demonteze mitul paturilor „anti-sex.”

Una dintre curiozităţile Jocurilor Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august) este reprezentată de faptul că în Satul Olimpic sportivii dorm pe paturi ecologice din carton, iar unii dintre aceştia s-au amuzat postând pe rețelele sociale diverse teste menite să demonstreze că aceste paturi sunt solide.

Într-o înregistrare video în timp ce sare în picioare pe patul său de carton, gimnastul irlandez Rhys McClenaghan a reușit să demonstreze că informaţia privind fragilitatea presupusă a paturilor, difuzată de tabloidul american New York Post, nu este exactă.

„Se presupune că paturile sunt anti-sex. Da, sunt făcute de carton şi păreau că s-ar rupe la cea mai mică mişcare. Dar este fals, este un fake news”, a scris el pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înaintea lui, americanul Paul Chelimo glumise pe marginea faptului că paturile sunt destinate, în opinia sa, „să împiedice orice intimitate între sportivi”. „Aceste paturi ar putea suporta doar greutatea unei singure persoane, pentru a evita orice altă situaţie decât sportivă”, a scris pe reţelele de socializare specialistul în semifond, scrie Agerpres.

Chiar şi contul de Twitter al serviciului de presă al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) a preluat „cazul paturilor anti-se”, postând pe Twitter clipul video al lui Rhys McClenaghan şi explicând că a primit „multe întrebări despre aceste paturi ecologice din Satul Olimpic”.

Nu este prima oară când aceste paturi fac senzaţie: fabricantul lor, societatea Airweave, a trebuit să explice în ianuarie 2020 că paturile pot suporta până la 200 kg.

 

Editor : A.P.

[ad_2]

Citește mai mult..