Imagini inedite în trafic. Un șofer a înghesuit în portbagaj: o vacă și un berbec


Imagini inedite surprinse în trafic. Un șofer și-a băgat în portbagaj o vacă și un berbec. Participanții din trafic au rămas șocați de ceea ce văd.


In articol:

  • Imagini inedite în trafic

Imagini neașteptate au fost surprinse pe DN72. Un bărbat transporta în portbagajul mașinii o vacă și un berbec. Ceilalți șoferi au rămas șocați de ce imaginile văzute.

Citeste si: VIDEO| O scenă care ar face de rușine orice șofer s-a petrecut în Sibiu. Un conducător auto se chinuie mai bine de 5 minute să parcheze, deși toate locurile sunt libere

Un bărbat a fost văzut pe DN72,

în timp ce transporta în portbagajul mașinii o vacă și un berbec. Imaginile sunt greu de privit, însă individul a înghesuit animalele în portbagajul său fără nicio ezitare că le-ar pune în pericol pe acestea.

Citeste si: VIDEO| Un tren a spulberat un camion rămas blocat pe calea ferată. Imagini cu accidentul

Șoferul a șocat toți participanții din trafic. Vaca a privit tot drumul, ca fiind copilotul șoferului de la nivelul roților.

Imagini inedite în trafic

Ceilalți șoferi se întrebau cum bărbatul a înghesuit cele două animale în portbagaj. Conducătorul auto nu s-a gândit nici măcar o clipă că animalele ar putea fi rănite și că ar putea cădea din portbagajul său, deoarece era mic.

șoferul care  a mers cu o vacă și cu un berbec în portbagaj
Imagini de pe DN72.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: VIDEO| Doi tineri, spulberați pe trecerea de pietoni de un taxi, în municipiul Făgăraș

Imaginile au făcut senzație în mediul online.

Citeste si: Șoferii de pe DN72 au crezut că nu văd bine! Ce putea să transporte acest bărbat în portbagajul mașinii



Citește mai mult..