Video Exclusiv | Adrian Mititelu jr, reacție dură după plângerea penală: „Poate fac și eu 10 ani închisoare! Ce vi se pare așa anormal?”

[ad_1]

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb – Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Echipa patronată de Mihai Rotaru s-a plâns de faptul că rivalii lor folosesc denumiri sau însemne identice cu cele care aparțin mărcilor Universității Craiova.

Adrian Mititelu jr, răspuns categoric după plângerea penală făcută de Universitatea Craiova

Omologul lui Mihai Rotaru, Adrian Mititelu jr, a avut marți o intervenție televizată la Fotbal Club, acolo unde a oferit o reacție categorică în urma plângerii făcută la adresa U Craiovei 1948. Acesta a făcut o analogie cu situația dintre CSA Steaua și FCSB, explicând că, așa cum nici clubul patronat de Gigi Becali nu apare în niciun act cu denumirea de „Steaua”, nici echipa patronată de el nu apare cu numele de „Universitatea Craiova”.

„O mai repet și acum, nu e problemă: Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament? Acolo pot să scriu și eu „Steaua București”. La Registrul Comerțului, la CIS, unde se numește așa? La cele două instituții, echipa se numește „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”. Păi și ce vi se pare, că e absurd în România să se întâmple acest lucru? Ce vi se pare așa anormal? Vi se pare anormal, scrie pe LPF treaba asta? Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa.

Nu (n.r. dacă are emoții în privința plângerii), bine, poate fac și eu 10 ani de închisoare că am făcut fals în ce spun ei acolo. Bine, în România e posibil orice, poți să te aștepți de la orice. Noi am fost dezalifiați, băgați în faliment, s-a făcut altă echipă cu denumirea noastră. Noi ne numim acum „U Craiova 1948 SA”, din 2017. În 2018, ca să creeze confuzie ei, nu noi, și-au schimbat denumirea asemănător cu a noastră: „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, și ei spun că ne folosim de marca lor. Păi ce marcă au ei, că au apărut în 2013. Eu știam că Mihai Rotaru a primit milioane de euro despăgubire, nu a plătit mărci. Acum are și mărci”, a declarat patronul U Craiovei 1948.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Război total în Bănie! Universitatea Craiova, plângere penală împotriva lui U Craiova 1948. ”Ne constituim parte civilă”

Oficialii celor de la Universitatea Craiova au depus o plângere penală față de U Craiova 1948 și au invocat 5 infracțiuni. Cel mai mult, pe diriguitorii grupării lui Mihai Rotaru îi deranjează faptul că echipa nou promovată foloseşte, în diverse scopuri, denumiri ori însemne identice sau asemănătoare cu cele aparținând mărcilor ‘Universitatea Craiova’ ori ‘Știința Craiova’.

”Din moment ce reprezentanţii U Craiova 1948 SA continuă să se prezinte publicului larg prin titulaturile ‘Universitatea Craiova’ ori ‘Ştiinţa Craiova’ (a se vedea în acest sens toate conferinţele de presă, emisiunile la care au participat reprezentanţii societăţii reclamate ori numeroasele articole din mass-media din ultimele 12 luni), deşi nu deţin niciun drept asupra celor două mărci, atestă caracterul continuat al infracţiunii săvârşite şi mai ales intenţia clar de a dobândi în mod nelegal beneficiile de imagine şi patrimoniale ce survin ca urmare a deţinerii dreputului de proprietate intelectuală asupra celor două mărci.

Ţinând cont că în activitatea din ultimii cinci ani ai societăţii U Craiova 1948 SA, reprezentanţii acestei entităţi juridice au folosit o firmă şi o emblemă asemănătoare şi au construit o imagine publică în măsură să genereze confuzie cu mărcile deţinute legal de subscrisa (mass-media, produse de marketing, echipamente sportive, firme luminoase, spaţii publicitare, etc.), comercializând produse cu elemente identitare identice/similare cu cele pe care le deţinem în mod exclusiv, denotă fără putinţă de tăgadă intenţia vădit frauduloasă şi caracterul continuu al infracţiunilor (…)

Vă solicităm să dispuneţi tragerea la răspundere penală a societăţii U Craiova SA, prin reprezentanţii săi care au condus, controlat şi girat această stare de fapt nereală (…) Înţelegem să ne constituim parte civilă în prezentul dosar, urmând ca suma solicitată ca prejudiciu să o cuantificăm până la finalizarea urmăririi penale” sunt pasaje din plângerea penală formulată de cei de la Universitatea Craiova.

Etichete: universitatea craiova , u craiova 1948 , adrian mititelu jr

[ad_2]

Citește mai mult..