Răsturnare de situație în relația dintre Aurora și Adrian de la „Puterea Dragostei”



Aurora de la „Puterea Dragostei” l-a luat deoparte pe Adrian și i-a explicat ce s-a întâmplat la scena din ziua anterioară când concurenta de la „Puterea Dragostei” s-a simțit rău, a mers la spital și nu a vrut să vorbească cuNorocel când acesta a venit la mașină să vadă cum se simte.


In articol:


Aurora a dat cărțile pe față și i-a spus lui Adrian că ea a fost deschisă cu tot sufletul în fața lui și că i-a cerut să se îndepărteze înainte să încearce „tot circul

ăsta” și să rămână alături de ea. Sunt oameni în jur care nu vor să o vadă fericită, a mai spus Aurora.

Citeste si: Bianca Comănici de la „Puterea dragostei”, vizită la medic. Vedeta a povestit ce probleme are

„Am încercat să mă apropii de tine”

„În clipa în care am vrut să mă apropii de tine, tu știi foarte bine, nu știu dacă ți-am transmis sau nu ce simt pentru tine și ai ajuns acolo în suflețelul meu”, i-a mai spus
Aurora.

Concurenta de la Puterea Dragostei i-a reproșat lui Adrian că are ceva de ascuns.  

„Tu ai ceva să-mi ascunzi și tocmai de aceea te costă foarte mult să te apropii. Tu mi-ai spus că dacă vroiai să te joci cu mine, făceai asta afară, nu aici în emisiune”, i-a spus Aurora lui Adrian.

Citeste si: Cine vor fi câștigătorii „Puterea Dragostei”, sezonul acesta? Cei doi îndrăgostiți reprezintă cuplul norocos

„Unde vrei să ajungi? Tu știi cum să

lei ca să ajungi unde vrei. Nu are ce să mă coste pe mine apropierea de tine. Hai că m-ai zăpăcit și tu și altele cu subiectul ăsta”, i-a răspuns Adrian în discuția purtată departe de urechile celorlalți.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba: „Azi fac o prostie foarte mare!”

Aurora: „Eu vreau să te zăpăcesc în alt fel”

Eu vreau să te zăpăcesc în alt fel, i-a spus Aurora lui Norocel. „Mă uit în ochii tăi, știu foarte bine asta”, a mai spus Aurora.

Zilele trecute, Aurora se afla într-o mașină din afara studiourilor și părea să se simtă rău, dar a fost neplăcut surprinsă de faptul că Adrian a venit după ea.

„Am venit să văd cum te simți. Am auzit că ți-e rău, nu e normal? Nu ți se pare omenesc că am venit să văd cum ești?”, a întrebat-o concurentul de la „Puterea Dragostei”. 

Citeste si:  Cine vor fi câștigătorii „Puterea Dragostei”, sezonul acesta? Cei doi îndrăgostiți reprezintă cuplul norocos

„Am auzit că ai fost la spital”

Adrian nu a reușit să afle niciun răspuns de la concurenta cu care s-a aflat în tandrețuri în ultimele săptămâni în casa de la Puterea Dragostei. 

„Ai de gând să vorbești? Spune ce s-a întâmplat, de ce ți-e rău? Am auzit că ai fost la spital.
Dacă un om te întreabă dacă te simți rău, înseamnă că nu ai ce să vorbești cu el? Înseamnă că-i pasă cum te simți”
, a spus Adrian.

Aurora a reacționat neașteptat: „Hai, lasă-mă!”. După care Adrian a plecat supărat: „Să fii sănătoasă”.

Citeste si:  Premiera noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30! #Cel de-al șaptelea sezon al show-ului va sta sub semnul Metamorfozei și va fi difuzat patru zile pe săptămână, la Kanal D

Ultima strigare pentru marea finală

Se apropie  marea finala a sezonului 3 de la Puterea Dragostei  ! Concurenții „Puterea Dragostei”- sezonul 3 sunt extrem de emoționați. Fanii show-ului televizat de la Kanal mizează pe  cuplurile următoare: Codruț și Alexandra/ Marinescu și Maria.

Fanii au început deja să comenteze pe rețelele de socializare și pariază pe: Alexandra, Adriana, Maria, Denisa, iar la băieți pe: Marinescu, Alexandru, Codruț, Radu.

Anul trecut,  marele premiu de la Puterea Dragostei  a fost câștigat de către Livian Pop și Bianca Comănici.



Citește mai mult..