Furie la „Puterea Dragostei”. Un concurent și-a pierdut cumpătul și a spart ușa cu pumnul!

[ad_1]

Momente de nervozitate extremă la „Puterea Dragostei”, pe final de sezon. Unul dintre concurenții cei mai vocali și activi nu și-a mai stăpânit cumpătul.


In articol:


Radu s-a enervat foarte tare că nu a fost lăsat să vorbească și a spart ușa de la baie cu pumnul. A avut nevoie de un bandaj pe mână. „Vorbește aia anapoda și eu nu pot să vorbesc.

Nu-mi convine să rămână ca ea de 100 de ori. Să o să las pe aia să mă umple pe mine cu minciuni și eu să tac?”, s-a descărcat concurentul din emisiune.

Citeste si: Bianca Comănici de la „Puterea dragostei”, vizită la medic. Vedeta a povestit ce probleme are

 Radu, certat pentru ieșirile sale nervoase

„Tu ești sănătos la cap? tu nu gândești, pentru ce faci lucrurile astea? Las-o să vorbească fratele meu, dacă atâta știe.
Cine te-a pus să taci, vorbește! Cere-ți dreptul la replică”, l-a certat Alexandra pe Radu în culise.  

Citeste si: Când se termină Puterea Dragostei- sezonul 3? Cine intră în marea finală

La venirea în studiou, Radu a fost pus la punct și de moderatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu:

„Auzi, Radu, tu ai impresia că eu mă înham să merg la drum cu un om care reacționează cum reacționezi tu? Ți-am acordat toată încrederea mea, ți-am promis că te iau cu

mine în sezonul 4 și tu, ce faci? Dai cu picioarele în canapele, drept mulțumire”, i-a spus moderatoarea de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba: „Azi fac o prostie foarte mare!”

Cine este Radu de la Puterea Dragostei

Radu de la „Puterea Dragostei” a intrat în cadrul show-ului TV pe data de 15 martie 2021. Tânărul a făcut cunoștiință la acel moment cu toate concurentele emisiunii și s-a prezentat:

„Sunt

din București, sunt antrenor de fotbal! Am 24 de ani, am jucat la Liga II, la Liga III, sunt zodia Fecioară…O relație pe bune, nu o gagicăreală, a fost acum un an jumătate. Relație…9-10 luni cea mai lungă și ultima relație. A fost ceva nasol la mijloc. N-am înșelat, nu m-a înșelat…m-am păcălit puțin!” a spus Radu.

Fetele l-au întrebat pe băiat de ce și-a tatuat propriul nume pe piele, însă el a mărturisit că așa îl cheamă și pe tatăl său”, a mai zis atunci Radu de la „Puterea Dragostei”. 

[ad_2]

Citește mai mult..