Durere mare în lumea muzicii. O cântăreață celebră a murit

[ad_1]

Este doliu în lumea muzicii. Cântăreaţa britanică Sarah Harding, de la Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani.


In articol:


Doliu în lumea muzicii. Cântăreaţa britanică Sarah Harding, de la grupul pop Girls Aloud, a murit de cancer la vârsta de 39 de ani, a anunţat mama ei duminică.

Citeste si: O influenceriță renumită a fost găsită moartă în apartament. Cum și-a găsit sfârșitul tânăra

Din 2002 până în 2013, împreună cu grupul pop ea a vândut 4 milioane de albume.

Cine a fost Sarah Harding

Cântăreaţa acestui grup format în 2002 în emisiunea „Popstars: The Rivals” de la ITV a anunţat anul trecut că suferă de cancer la sân. Boala s-a metastazat în ultimele luni.

Citeste si: Doliu pentru România: Olivia Tima, Tezaur Uman Viu în anul 2011, a decedat

„Cu profundă tristeţe vă împărtăşesc astăzi vestea că minunata mea fiică Sarah a murit din păcate”, a anunţat mama ei Marie pe Instagram.

Format din cinci fete, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, Girls Aloud a cunoscut succesul timp de un deceniu până la despărţire, în 2013.

Sarah Harding a murit.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Doliu printre artiști. Un nume celebru din muzică a pierit

Melodia „Sound of the Underground” s-a clasat pe prima poziţie în topuri în Regatul Unit de Crăciun, în 2002, rămânând în fruntea clasamentelor timp de patru săptămâni.

Alte trei cântece ale grupului, „I’ll Stand By You” (2004), „Walk This Way vs Sugababes” (2007), şi „The Promise” (2008), s-au clasat în fruntea vânzărilor de single-uri în Marea Britanie. În total, grupul a vândut peste 4 milioane de albume.

Citeste si: Doliu în lumea teatrului! Actorul Ion Caramitru a murit

Citeste si: Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

[ad_2]

Citește mai mult..