O familie de români a fost răpită și torturată de un om de afaceri francezRomânii ar fi fost arși cu pistolul termic, băgaţi în frigidere şi aruncaţi pe un câmp.


In articol:


Scandalul momentului în Franța după ce un afacerist ar fi răpit și supus o familie de români la niște tratamente greu de imaginat.

Unul dintre români era chiar angajatul omului de afaceri francez


În vara anului 2017, mai mulți hoți au intrat pe proprietatea omului de afaceri francez, Thierry Behra. După ce a vizionat înregistrările, Thierry a fost surprins să vadă că printre hoți se afla și un angajat de-al său, cetățean român.

Sursele franceze au relatat că afaceristul a intrat înarmat în locuința românului, răpindu-l alături de familia acestuia. Ce a urmat este desprins din filmele horor.

Citeste si: Imobil prăbușit la Torino: 3 români locuiau în clădire. Unul dintre ei este rănit, fiind în stare gravă la spital

Au fost duși pe proprietatea lui Thierry Behra și torturați

Românii ar fi fost arși cu un pistol termic, spânzurați și supuși la tentative de înec, ba chiar băgați în frigidere.

După zile de tortură, românii au fost aruncați pe un câmp, undeva în nordul Franței, și cu ultimele puteri au ajuns la o secție de poliție pentru a povesti

cele întâmplate.

Omul de afaceri a fost arestat preventiv și eliberat în 2019 din cauza unui viciu de procedură. Alte două persoane, din același dosar, au rămas în arest. Procesul a fost reluat în acest an, pe 6 septembrie.

Avocații celui acuzat susțin faptul că totul este o înscenare și că niciodată aceste fapte nu s-au petrecut.

Citeste si: VIDEO| Mai multe românce, deghizate în femei afgane, la cerșit în FranțaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.