Cum arată clasamentul în grupa României după egalul obținut în Macedonia de Nord



România are șanse tot mai bune pentru calificarea la meciul de baraj, de pe poziția a doua a grupei J, în încercarea a reuși să se califice la Campionatul Mondial din 2022 care se va desfășura în Qatar. Momentan, tricolorii sunt pe poziția a treia în grupă, dar au beneficiat de surpriza oferită de Liechtenstein în Armenia.


In articol:


România a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul de miercuri seara din Macedonia de Nord, și a ratat șansa de a urca pe locul doi în grupa dominată autoritar de Germania. Echipa națională a avut totuși un parcurs foarte bun în meciurile din ultima săptămână, obținând 7 puncte din 9 posibile.

Citeste si: Ultimele detalii despre meciul Macedonia de Nord- România, din calificările pentru Mondialul din 2022

România, locul trei în grupa J, la un punct sub Armenia

Armenia a remizat surprinzător acasă cu reprezentativa Liechtensteinului, 1-1 (1-0), miercuri seara, la Erevan, într-un meci din etapa a șasea a Grupei J a preliminariilor CM din Qatar. 

Într-un alt meci din grupă, Germania a trecut fără probleme de Islanda, în deplasare, scor 4-0.

După șase runde disputate în grupa J, Germania este prima, cu 15 puncte și este favorită clară pentru calificarea directă la turneul final.

Armenia (11p), România (10p) și Macedonia de Nord (9p) vor lupta pentru poziția a doua, care duce la baraj, în timp ce Islanda (4p) și Liechtenstein (1p) sunt ultimele două clasate.

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 15p

2.

Armenia 11p

3. România 10p

4. Macedonia de Nord 9p

5. Islanda 4p

6. Liechtenstein 1p

Avantajul principal al României este acela de a disputa pe teren propriu meciurile decisive din această toamnă, cu Armenia și Islanda.

Perspectivele de calificare la CM Qatar 2022 nu sunt prea bune, totuși. În cazul în care nu câştigăm Grupa J, din care facem parte, şi ne vom clasa pe locul 2 vom avea de disputat două meciuri de baraj.



Citește mai mult..