Dan Petrescu continuă „curățenia” la CFR Cluj. Încă un jucător adus în mandatul lui Șumudică va fi dat afară

[ad_1]

  • Liga 1: Academica ClinceniFC Argeș, duminică, 13:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 – FCSB, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

Dan Petrescu nu îl mai dorește pe Jonathan Rodriguez la CFR Cluj

Mijlocașul de 31 de ani nu a fost folosit niciun minut de Petrescu în cele două meciuri oficiale jucate de la venirea sa: 0-1 cu FC Botoșani și 0-1 cu Jablonec.

Până atunci, argentinianul a fost folosit de Șumudică în 14 meciuri oficiale, dintre care 7 au fost în campionat (toate câștigate).

  • Jonathan Rodriguez a fost adus de la FC Botoșani în această vară, liber de contract, și a semnat până în 2024.
  • 750.000 de euro este cota actuală de piață a lui Jonathan Rodriguez, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca lui CFR Cluj

Potrivit publicației Spotmedia, Dan Petrescu a doritr să scape de Rodriguez chiar de la momentul venirii la echipă, dar jucătorul a refuzat să plece.

Petrescu vrea să dea afară mai mulți jucători aduși în perioada lui Șumudică și deja cel puțin trei dintre ei au fost anunțați: Guessouma Fofana, Ulrich Meleke și Anas Tahiri.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca clujenilor. A mai pregătit echipa campioană între iunie 2017 și februarie 2018 și între martie 2019, când a revenit din China, unde plecase în vara lui 2018, și noiembrie 2020.

Cu ardelenii, Petrescu a câștigat 3 titluri consecutive.

La primul meci al lui Petrescu la CFR, au fost lăsați în afara lotului portarul Figueiredo şi jucătorii de câmp Latovlevici, Păun, Hoban, Tahiri, Meleke, Chipciu şi Butean.

Etichete: dan petrescu , jonathan rodriguez

[ad_2]

Citește mai mult..