„Ce puteam face? Să jucăm tiki-taka, atunci când nu avem jucători pentru a evolua unu contra unu?”



  • Cupa României: Mioveni – Rapid, marți, 21:30, Digi Sport 1

  • Cupa României: Petrolul – U Craiova 1948, marți, 18:45, Digi Sport 1

Ronald Koeman: „Poate acesta nu e fotbalul Barcelonei”

Uruguayanul Ronald Araujo a adus un punct in extremis Barcelonei, după ce a trimis balonul cu capul în poartă, în ultimul minut al meciului de pe Camp Nou, acesta fiind al doilea rezultat de egalitate înregistrat de gruparea „blaugrana” în patru meciuri disputate de la debutul sezonului.

„A trebuit să sacrificăm puţin stilul nostru de joc, pentru a încerca să obţinem rezultatul dorit. Ce puteam face? Să jucăm tiki-taka, atunci când nu ai spaţiu la mijloc şi nici jucători pentru a evolua unu contra unu, în viteză? Dată te uiţi la lista echipei pentru acest joc, este singurul lucru pe care l-am putut face”, a declarat Koeman la finalul meciului cu Granada.

„Ştim că poate acesta nu este fotbalul Barcelonei, însă Barca de azi nu este cea de acum opt ani”, a adăugat tehnicianul olandez.

Ronald Koeman: „Nu voi mai vorbi despre viitorul meu”

Echipa catalană are un debut mediocru de sezon, după plecarea superstarului argentinian Lionel Messi la Paris Saint-Germain, la care se adaugă problemele financiare cu care se confruntă.

Catalanii au suferit săptămâna trecută un eşec usturător pe teren propriu, în faţa germanilor de la Bayern Munchen (scor 0-3), în prima etapă a Ligii Campionilor, iar acum sunt tot mai multe voci care cer plecarea lui Koeman.

„Nu voi mai vorbi despre viitorul meu. Suntem nemulţumi pentru că vrem să câştigăm meciuri, mai ales pe cele de acasă, dar după cum am explicat, jocul a fost complicat şi cred că am dat totul pe teren”, a mai spus antrenorul Barcelonei.

Etichete: barcelona , ronald koeman



Citește mai mult..