Lovitură dură pentru Ionuț Radu la Inter. A aflat vestea din presă



  • Liga 2: FC Brașov – Steaua București, vineri, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid – FC Voluntari, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Andre Onana ar urma să semneze cu Inter

Anunțul a fost făcut de reputatul jurnalist Fabrizio Romano, cel care a anunțat o mulțime de mutări pe piața transferurilor înainte să fie oficiale. Acesta susține că negocierile au început în august, iar camerunezul va fi rezerva lui Handanovic, cu toate că mulți se așteptau ca Handanovic să se transfere.

În acest caz, situația lui Ionuț Radu devine și mai dificilă, iar aducerea lui Onana ar urma să aibă loc în vară, când îi expiră contractul cu Ajax. Între timp, Onana a refuzat oferta de la Lyon, acolo unde antrenează mentorul său, Peter Bosz.

  • Ionuț Radu nu a jucat niciun meci oficial la Inter în acest sezon. De altfel, ultima partidă în care a evoluat a fost în sezonul trecut, pe 12 mai, la un 3-1 cu AS Roma. Pe lângă meciul cu Roma, în tot sezonul trecut, Radu a mai jucat în partida cu Sampdoria, scor 5-1, pe 8 mai.
  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Anre Onana își ispășește ultimele săptămâni de suspendare pentru dopaj

În ultima vreme, portarul și-a deteriorat și relațiile cu Ajax, după ce a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului, iar același jurnalist spune că acum este o „ruptură totală” între părți.

Andre Onana este acum suspendat pentru dopaj, iar pedeapsa pe care și-a început-o în februarie îi va expira pe 1 noiembrie. Onana a fost găsit dopat cu o substanță diuretică pe care susține că a confundat-o cu o aspirină.

Acum, Onana se antrenează cu echipa a doua de la Ajax. Însă portarul de 25 de ani nu va mai juca pentru „lăncieri”, iar Marc Overmars a fost și el foarte ferm în ceea ce îl privește pe portar, despre care spune că nu are ce să caute la prima echipă, cel puțin pe moment.

Este posibil însă ca, în acestă situație, Ionuț Radu să fie împrumutat de Inter din nou.

  • Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în mai 2024.
  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Andre Onana, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: inter , ionut radu , andre onana



Citește mai mult..