”M-aș fi dus fără bani!” Clubul la care Marius Șumudică ar fi mers în orice condiții



  • Fotbal: România U20Cehia U20, joi, 19:00, Digi Sport 1

  • UEFA Nations League: Belgia – Franța, joi, 21:45, Digi Sport 1

Antrenorul a dezvăluit că a mai avut și alte oferte, însă nu a fost satisfăcut de strategia abordată de cluburile respective.

”M-aș fi dus fără bani!” Clubul la care Marius Șumudică ar fi mers în orice condiții

Chiar dacă a refuzat recent U Craiova 1948 și a mărturisit că nu este pregătit să preia altă echipă după pățaniile de la CFR Cluj, Marius Șumudică a declarat că ar fi în stare să revină la Rapid chiar și fară bani.

Totuși, fostul antrenor de la CFR Cluj spune că nu i-ar putea lua locul lui Mihai Iosif, antrenorul care i-a promovat pe giuleșteni, dar a dezvăluit că a mai discutat cu tehnicianul de la Rapid și i-a dat sfaturi.

Rapid, echipa promovată în Liga 1 la sfârșitul sezonului trecut, a avut parte de un început nesperat de bun. Elevii lui Miță Iosif au bifat cinci victorii și un egal în primele șase etape, dar, după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2, s-a rupt ceva în jocul giuleștenilor și au urmat două remize cu UTA Arad (scor 2-2) și Sepsi (scor 2-2) și două înfrângeri cu Gaz Metan (scor 1-2) și FC Voluntari (0-1).

M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă. Rapidul l-aș ajuta voluntar, dar acolo este Miță Iosif, a făcut o treabă foarte bună, dar eram acasă și m-aș fi dus fără niciun ban. Îl respect foarte mult pe băiatul ăsta și sper să facă o treabă bună în continuare, chiar dacă în ultima perioadă rezultatele echipei au luat-o la vale.

Nu se pune problema să merg la Rapid, i-am promis lui Miță Iosif că nu voi merge la meciuri ca să nu simtă presiunea. Eram acasă și mă uitam la meci și tot stadionul striga ‘Șumudică, Marius Șumudică’, care eu practic nu eram acolo, vă dați seama ce înseamna să fiu acolo.

Mă voi duce doar când se va inaugura Giuleștiul, pentru că Rapid este echipa pe care o iubesc și este în inima mea. Era singura echipă care mă atrăgea și aș fi dat ultima picătură din cunoștiințele mele ca să fac rezultate. Rapidul înseamnă tot în viața mea profesională. M-am mai întâlnit și am mai avut discuții cu Miță Iosif, am încercat să îi dau și niște sfaturi”, a declarat Marius Șumudică la Sport Total FM.

Etichete: liga 1 , rapid , cfr cluj , marius sumudica , u craiova 1948 , mihai iosif



Citește mai mult..