Cîțu: Guvernul va adopta soluții stabilite împreună cu specialiști. Reluăm maratoanele vaccinării

[ad_1]

Florin Cîțu a postat pe Facebook un mesaj în care face apel la vaccinare și vorbește despre „soluții concrete” de combatere a pandemiei, stabilite de guvern împreună cu specialiști. De asemenea, premierul demis anunță că se vor relua maratoanele vaccinării și va continua aprovozionarea spitalelor cu medicamentele necesare.

„E nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie și, din păcate, de măsuri ca să minimalizăm pe cât posibil riscurile. Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii. În același timp, asigurăm vaccinurile și logistica necesară”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

„Reluăm maratoanele vaccinării și, în paralel, continuăm aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare. Cheia rămâne vaccinarea! Ne vaccinăm, scade presiunea de pe spitale, scăpăm de restricții și de pandemie”, a mai precizat premierul demis.

Președintele Iohannis i-a invitat miercuri la Palatul Cotroceni pe Florin Cîțu și alți responsabilii guvernamentali privind gestionarea pandemiei de COVID-19. După ședința de lucru, președintele a anunțat că vor fi instituite restricții.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..