Paul Pogba, hotărât să plece de la Manchester United! Echipa pentru care ar fi dispus să renunțe la salariul imens

[ad_1]

  • Fotbal: România U20Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: GreciaSpania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Pogba s-a accidentat și nu va mai evolua până în luna ianuarie, iar presa din Marea Britanie scrie că meciul cu Atalanta din grupele Champions League, scor 2-2, la Bergamo, ar putea fi ultima partidă a francezului în tricoul ”diavolilor roșii”.

Paul Pogba, hotărât să plece de la Manchester United! Echipa pentru care ar fi dispus să renunțe la salariul imens

Manchester United l-a transferat pe Pogba în 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro.

Acum, Paul Pogba ar dori să revină la Juventus, iar pentru acest lucru este dispus să facă anumite compromisuri de natură financiară.

Potrivit Gazzetta dello Sport, mijlocașul francez ar fi dispus să accepte o reducere salarială pentru a semna cu Juventus, mai ales dacă înțelegerea ar fi pe termen lung, cel puțin trei ani, adică până în 2025, atunci când Paul Pogba ar avea 34 de ani. La United, Paul Pogba câștigă peste 17.5 milioane de euro pe sezon.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Oficialii ”Bătrânei Doamne” ar lua în considerare această variantă, aducerea unui jucător ”de lux” la un preț acceptabil.

Totuși, Pogba ar avea și câteva pretenții. Jucătorul ”diavolilor” ar dori să se alăture unei formații cu pretenții la titlu și care va evolua în cupele europene, astfel că Allegri va trebui să consolideze jocul echipei dacă va dori ca Pogba să se alăture în lotul bianconerilor.

Paul Pogba are „verde” pentru a semna cu Juventus

Potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport, Pogba i-a spus agentului său, Mino Raiola, să se concentreze pe o revenire la Juventus, echipa unde dorește neapărat să ajungă.

Mijlocașul de 28 de ani a refuzat de mai multe ori prelungirea contractului cu Manchester United și va putea semna cu Juve chiar în ianuarie, când va intra în ultimele 6 luni de contract cu „diavolii”.

Potrivit sursei citate, Juventus i-a pregătit deja un contract pe 3 ani, ar mutarea se va produce în vară, când francezului îi va expira acordul cu United.

Etichete: serie a , premier league , juventus , manchester united , paul pogba

[ad_2]

Citește mai mult..