Un trotuar nou se termină brusc în noroi, în Cluj-Napoca

[ad_1]

Un trotuar nou se termină brusc în noroi, la Cluj-Napoca. O stradă a fost asfaltată doar pe jumătate. Reprezentanții primăriei spun că au întrerupt lucrările pentru că așteaptă finalizarea unor locuințe din zonă.

Modernizarea străzii Gheorghe Sion din Cluj-Napoca a fost aprobată în 2020, dar lucrările au început abia în mai anul acesta. În aproape jumătate de an a fost construit trotuarul și s-a turnat primul strat de asfalt, după care șantierul a fost abandonat.

„Așa ca orice la noi în țară, fără finalitate. Începem frumos și terminăm ca și trotuarul. Duce la o mlaștină, la noroi, la un drum neterminat”, afirmă o femeie.

Oamenii spun că strada are probleme și din cauza canalizării.

„Cu canalizarea, cu pluvialele, trebuia să coboare pe drumul ăsta și vecinii n-au dat aprobare, proprietarii. Toată mizeria și noroiul de acolo o să le aducă pe asfalt aici”, declară un bărbat.

Acum o lună, reprezentanții primăriei au declarat că asfaltul este turnat în proporție de 95 la sută. Acum, susțin că proiectul nu a fost terminat pentru că așteaptă finalizarea locuințelor care se construiesc în zonă.

Virgil Poruțiu, director tehnic la Primăria Cluj-Napoca: „În acest moment mai trebuie stratul de uzură pus pe strada Gherghe Sion și acest lucru se va întâmpla în funcție de condițiile meteo”.

Pentru modernizarea străzii Gheorghe Sion din Cluj-Napoca s-au cheltuit 3 milioane de lei.

Editor : G.M.

[ad_2]

Citește mai mult..