VIDEO. A fost noaptea accidentelor în București: 4 evenimente în doar câteva ore. O mașină a rămas suspendată pe refugiul de tramvai



A fost noaptea accidentelor în Capitală. 4 evenimente s-au produs în doar câteva ore. 5 persoane, printre care și copii, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentele au avut loc din cauza vitezei, a neacordării de prioritate, peste care s-a suprapus ploaia.

Unul dintre accidente s-a produs pe șoseaua Fundeni. Un șofer grăbit nu adaptat viteza la condițiile meteo și a intrat într-o baliză de beton, a lovit o mașină staționată, după care s-a răstrunat.

Martor: Stăteam aici la hotel și ne-a anunțat patronul că ne-a lovit mașina. Era a colegului nostru, mașina de la firmă și aia a intrat în parapet, s-a răsturnat și a împins-o și pe a noastră.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri.

Șofer neatent, copil rănit în accident

La scurt timp, un alt accident s-a produs pe Calea Vitan, între două mașini. Un copil a fost rănit.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat prioritate. În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unui pasager, minor în vârstă de 10 ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale. Ambii conducători auto testați, rezulatul indicat fiind 0.

Mașină suspendată pe refugiul de tramvai

Accident a fost și pe Șoseaua Olteniței. Un șofer a intrat cu mașina în scuarul care delimitează linia de tramvai și a rupt gardul pe o distanță de câțiva metri. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a rămas suspendat, pe gard. Tramvaiele liniilor 1 și 10 au circulat deviat mai bine de o oră până când mașina a fost îndepărtată.

Și pe Splaiul Independenței a fost un eveniment. Două mașini s-au ciocnit, iar o victimă a fost transportată la spital.

Editor : A.P.



Citește mai mult..