Mino Raiola a pus la cale un plan pentru a-l transfera mai ușor pe Matthijs de Ligt la Barcelona



  • La Liga: Sevilla – FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: DinamoFarul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Decizia este una surprinzătoare, având în vedere că de Ligt a fost cumpărat de torinezi cu intenția de a juca în tricoul alb-negru cât mai multe sezoane, altfel n-ar mai fi plătit 75 de milioane de euro în schimbul său pe vremea când avea doar 19 ani. 

Mino Raiola a pus la cale un plan pentru a-l transfera mai ușor pe Matthijs de Ligt la Barcelona

Totuși, se pare că De Ligt își dorește o nouă aventură, iar agentul său trage din greu pentru a-și mulțumi clientul. Conform publicației spaniole Sport, italianul a pus la cale un plan pentru a-i ușura plecarea din Torino. 

Raiola vrea să îl transfere la Barcelona, echipă care l-a dorit și în trecut, iar pentru asta vrea să îi renegocieze contractul cu Juventus. Asta deoarece actuala sa clauză de reziliere se ridică la 120 de milioane de euro, o sumă imposibil de plătit din partea catalanilor.

Impresarul vrea ca De Ligt să își prelungească înțelegerea cu clubul italian pe încă un an, cu condiția de a micșora sau chiar elimina actuala clauză.

Dar, este greu de crezut că acest scenariu va deveni realitate, întrucât sunt șanse mici ca un club de talia lui Juventus să-i prelungească înțelegerea unui jucător care își dorește clar să plece în altă parte. 

  • Actualul contract al lui Matthijs de Ligt cu Juventus expiră în vara anului 2024. 
  • 70 de milioane de euro este cota sa de piață actuală, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Max Allegri i-a răspuns ironic lui Mino Raiola, după declarația legată de viitorul lui Matthijs de Ligt

În aceeași zi în care agentul italian a lansat informația, Max Allegri (54 de ani) a ținut conferința de presă premergătoare meciului cu Cagliari. Întrebat ce crede despre vorbele conaționalului său, antrenorul lui Juventus le-a comentat într-o manieră ironică.

Tehnicianul a declarat că adevăratul „pas nou” pentru elevul său este să înscrie un gol în partida următoare. În sezonul actual, fundașul olandez are doar o singură reușită pentru clubul său.

„Ce pot să spun? Noul pas pentru Matthijs este să marcheze în următorul meci, cu Cagliari. Trebuie să dea gol. Nu știu ce a spus Raiola, nu am ascultat interviul.

Matthijs se dezvoltă, a jucat foarte bine cu Bologna, are 22 de ani și multă calitate, nu poate decât să se îmbunătățească. Ținta noastră este să îl creștem ca jucător, apoi vom vedea ce se întâmplă pe piața transferurilor”, a declarat antrenorul, conform Football Italia. 

Meciul dintre Juventus și Cagliari se joacă marți, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 3 sau pe www.digisport.ro și Aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), pentru abonații RCS & RDS.

Etichete: juventus , barcelona , mino raiola , matthijs de ligt


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..