Tatăl lui Novak Djokovici a anunțat când se va retrage fiul său: Nu trebuie să fii expert ca să vezi



Srdjan Djokovici a fost întotdeauna deschis în a-și exprima opiniile, inclusiv în dezbaterea privind vaccinul obligatoriu pentru participarea fiului său, Novak (34 de ani), la Australian Open. El a vorbit din nou presei sârbe, despre ceea ce crede că va realiza fiul său și cât timp va continua cariera sa.

„Va câștiga cel puțin încă două titluri la Wimbledon și alte câteva Grand Slam-uri. Cu siguranță… Vă îndoiți de asta? Nu trebuie să fii expert ca să vezi, Novak va mai juca încă doi sau trei ani, va fi suficient”, a declarat Djokovici senior, la K1 TV.

El a vorbit și despre înfrângerea suferită în finala US Open, în fața lui Daniil Medvedev, și despre cum l-a afectat, potrivit sursei citate de Mediafax.

„Asta l-a supărat, dar principala înfrângere este jocul fantastic al lui Medvedev. Asta este situația. Fiul meu a fost învățat că sportul este format din victorii și înfrângeri, că așa cum accepți victoria, așa faci și cu înfrângerea. I-am spus de multe ori în timpul carierei sale că atunci când joacă prost și câștigă, asta nu e bine”.

Editor : Liviu Cojan



Citește mai mult..