O tânără de 21 de ani a murit, după ce a fost lovită de o mașină de poliție în timp ce traversa strada



Un poliţist a accidentat mortal o tânără de 21 de ani, în județul Sibiu. Victima traversa strada când a fost lovită de autospeciala Poliției.

Accidentul a avut loc luni seara, pe o stradă din oraşul Agnita, județul Sibiu. Medicii au găsit-o pe tânără în stare de inconștientă. Au resuscitat-o, dar fără succes. Agentul care a provocat accidentul lucrează la Postul de Poliţie Brădeni iar acum este cercetat penal, dar şi administrativ.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, iar mașina implicată era condusă de un polițist din cadrul Postului de Poliție Brădeni.

„Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului, a rezultat faptul că polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita – Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă”, a transmis IPJ Sibiu.

Tânăra a decedat în urma impactului.

„În cauză, se întocmesc actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. La finalul cercetărilor va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita”, potrivit polițiștilor.

De asemenea, la nivelul IPJ. Sibiu, se efectuează verificări interne cu privire la respectarea de către polițist a normelor de conduita profesională, iar în funcție de rezultatul anchetei penale, vor fi luate măsuri legale în consecință.

Editor : A.A.



Citește mai mult..