Cine este Rebecca Dumitrescu și cum a ajuns cel mai tânăr conducător de club din Liga 1



  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Fosta parteneră a antrenorului Laurențiu Reghecampf va ajuta financiar clubul din Ilfov, însă nu se va implica în mod direct, ci prin intermediul fiicei sale din prima căsătorie, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Rebecca.

  • Nu sunt eu acolo, ci e Rebecca, fata mea. Ea este pe partea asta de management şi o să o ajut şi cu Clinceni. Este păcat ca echipa asta să se ducă în Liga 2 şi e păcat să se desfiinţeze, pentru că se îndreaptă către chestia asta” – Anamaria Prodan, pe 26 decembrie.

Galerie Foto

Cum a ajuns Rebecca, fiica Anamariei Prodan, cel mai tânăr conducător de club din Liga 1

Rebecca Dumitrescu a fost trecută în acte de Anamaria Prodan în conducerea Academicii Clinceni pentru a evita un conflict de interese.

Concret, Anamaria Prodan este și agent de jucători, astfel că nu ar putea să fie și în conducerea unui club la care ar aduce fotbaliști, pentru că s-ar crea un conflict de interese.

Totuși, regulamentul Federației Române de Fotbal transmite că nici soția/soțul, fiica/fiul, părintele sau fratele unui agent nu pot fi în conducerea unui club, astfel că un conflict de interese la Academica Clinceni există în continuare.

Astfel, Rebecca, în vârstă de 22 de ani, a devenit cel mai tânăr conducător de club din Liga 1. Fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan a fost într-o situație asemănătoare și în urmă cu un an și jumătate, când mama sa a început să se implice la clubul sibian AFC Hermannstadt.

Ca și acum, în Consiliul Director al clubului a fost trecută în acte Rebecca Dumitrescu.

Cine este Rebecca Dumitrescu

Rebecca Prodan Dumitrescu are 22 de ani și este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. A intrat cu bursă la Parson University din New York, iar ulterior s-a transferat în Italia.

Este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă.

Etichete: anamaria prodan , patron academica clinceni , rebecca dumitrescu


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..