Luis Suarez, în locul lui Alvaro Morata! Ce așteaptă Barcelona

[ad_1]

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

Fotbalistul de 29 de ani încă aparține de Atletico Madrid, dar este împrumutat până în vară de Juventus, astfel că este nevoie ca Barcelona să ajungă la un acord cu ambele cluburi pentru a-l putea aduce pe Alvaro Morata.

Juventus și-a făcut planul: Luis Suarez, în locul lui Alvaro Morata

Juventus nu s-ar împotrivi unei plecări a lui Alvaro Morata, însă nu fără să găsească deja și un înlocuitor, iar alesul lui Massimiliano Allegri este Luis Suarez, vârful lui Atletico Madrid.

Uruguayanul a intrat în ultimele șase luni de contract cu Atletico Madrid, iar o prelungire a înțelegerii încă nu a fost discutată, semn că cei din conducerea clubului din Capitala Spaniei nu ar insista pentru păstrarea lui Luis Suarez.

Totuși, Atletico Madrid va solicita o sumă de transfer pentru a-l lăsa pe Luis Suarez să plece. Un impediment în calea mutării ar putea fi, anunță Sport.es, chiar Luis Suarez, care este tentat mai mult de o aventură în Statele Unite ale Americii decât de un transfer la Juventus.

Mauro Icardi, o altă variantă pentru Juventus

Vezi Minunile subacvatice ale Africii pe Digi Animal World într-un documentar despre fascinantele adâncuri. Hai în Digi Online, azi de la 21:00!

Astfel, Barcelona va trebui să aștepte, până să poată rezolva mutarea lui Alvaro Morata, care și-ar fi dat deja acordul să revină în Spania, ca Juventus să reușească să transfere un înlocuitor pentru spaniol.

Alături de Luis Suarez, pe lista lui Juventus se află și Mauro Icardi, argentinianul de la PSG, pe care italienii l-ar dori sub formă de împrumut.

Etichete: juventus , atletico madrid , fc barcelona , luis suarez


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..