Intrată în țară fără probleme, Australia i-a anulat viza Renatei Voracova. Avea scutire ca a lui Djokovic și deja a jucat un meci

[ad_1]

Autorităţile australiene i-au anulat viza de intrare jucătoarei cehe de tenis Renata Voracova, care va trebui să se întoarcă în ţara sa, a anunţat vineri postul public de televiziune ABC, pe fondul polemicii generate de decizia de a-i revoca permisul de intrare sârbului Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, informează EFE.

O sursă din cadrul autorităţii de control la frontiere a confirmat această decizie pentru ABC, în ciuda faptului că jucătoarea se afla deja în „Ţara Cangurilor” şi jucase deja un meci la Melbourne.

Voracova a fost transferată de autorități în acelaşi hotel din Melbourne în care se află şi Djokovic, rezervat solicitanţilor de azil.

Citiți și:

Scandal uriaș făcut de familia lui Djokovic: „Îl țin pe Novak al nostru, mândria noastră, în captivitate”

Djokovic vrea nevaccinat la Melbourne. CTP: Dacă nu e primit, să mai organizeze un Adria Tour la Belgrad, că acolo se poate

Conform unei surse citate de ziarul The Age din Melbourne, jucătoarea cehă a intrat în Australia cu o scutire de vaccinare, pe motiv că a fost infectată cu Covid-19 în ultimele şase luni. Acesta a fost şi motivul invocat de Novak Djokovic, mai notează sursa citată de Agerpres.

Deocamdată nu se ştie dacă Renata Voracova va face apel împotriva deciziei de revocare a vizei sale.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..