Aya și Andrei s-au împăcat! Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?



Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Vestea a fost dată chiar de fosta concurentă, în mediul online!


In articol:


Între Aya și Andrei există o poveste de dragoste cu scântei, cu multe certuri și împăcări.

Cei doi tineri s-au cunoscut la Puterea Dragostei, iar din emisiune au pornit pe același drum. Ba chiar au hotărât să părăsească competiția pentru a putea să-și trăiască povestea de iubire acasă, ferită de ochii curioșilor.

Citeste si: Manuela de la „Puterea Dragostei” are copil cu un bărbat însurat. Bruneta se iubește cu un manelist celebru

Aya și Andrei s-au împăcat

Acum puțin timp, Aya a fost prezentă în emisiunea Corneliei Ionescu, ”Totul despre Puterea Dragostei”, acolo unde a vorbit despre separarea de Andrei. Asta pentru că între cei doi amorezi a existat o ceartă și o separare. Totuși, se pare că nu pentru mult timp. 

Nu de puține ori au existat certuri și despărțiri în relația lor, dar iată că mereu ajung împreună. Se pare că dragostea ce-i leagă este mai presus de orice, căci nu le stă nimic în cale atunci când este vorba de iubirea lor.

Citeste si: Ce a răspuns Codruț Pop de la „Puterea Dragostei” când a fost întrebat dacă are o nouă iubită

„Nu pot spune că ne-am despărțit definitiv”

„Nu pot spune că ne-am despărțit definitiv.  Vorbim aproape în fiecare zi, Andrei vine și mai ieșim. Ne așteptăm la o împăcare. Pur și simplu se întâmplă chestia asta de fiecare dată când ieșim afară. Toată lumea știe că Andrei este foarte gelos. Totul a început după ce am ieșit cu fetele și ne certăm mereu. Am ieșit cu fetele la un suc și a început cearta.

Nu am mai vorbit o zi sau două și ne-am dat block, am arhivat toate pozele. Tot am vorbit, ne-am scris de pe alte conturi.”, a declarat Aya la emisiunea ”Totul despre Puterea Dragostei”.

Iată că la câteva zile, minunea s-a produs. Cei doi sunt din nou împreună, așa cum a mărturisit chiar Aya pe contul ei de Instagram. 

” Da, mai sunt”,a răspuns Aya, când a fost întrebată dacă mai e cu Andrei.

Nu de puține ori au existat certuri și despărțiri în relația lor, dar iată că mereu ajung împreună. Se pare că dragostea ce-i leagă este mai presus de orice, căci nu le stă nimic în cale atunci când este vorba de iubirea lor.

Citeste si: Anunțul neașteptat făcut de Bianca Comănici: „Sunt însărcinată cu Ștefan”



Citește mai mult..