U Craiova 1948 – FC Argeș, LIVE VIDEO, 17:00, Digi Sport 1. Echipele de start



30.01.2022, 15:34

  • Liga 1: Dinamo – FCSB, duminică, 20:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948FC Argeș, duminică, 17:00, Digi Sport 1

U Craiova 1948 o întâlnește pe FC Argeș, duminică, 30 ianuarie, de la ora 17, într-o partidă din etapa a 23-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, dar și în format LIVE VIDEO de www.digisport.ro, și pe aplicația Digi Sport.

Oltenii vin după cinci partide fără victorie pe teren propriu, chiar dacă a întânit și două adversare care păreau accesibile pe foaie: CS Mioveni (0-0) și Academica Clinceni (0-2). 

Nici FC Argeș nu se simte foarte bine în deplasare, în ultimele runde. A câștigat un singur meci (1-0 la Arad) din ultimele patru dueluri, înregistrând și trei eșecuri (0-1 la CFR Cluj, 0-2 la Rapid și 1-2 la FCSB).

Două formații aflate în căutare de puncte

Gazdele sunt pe locul 14, cu 19 puncte adunate, în timp ce FC Argeș este pe locul 8, cu 31 de puncte.

În tur, la Pitești, FC Argeș s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Alexandru Ișfan, chiar înainte de finalul primei reprize.

Chiar dacă sunt la o distanță relativ mare în clasament una de cealaltă, într-o ierarhie a ultimelor 10 etape, FC Argeș are doar trei puncte mai multe decât U Craiova 1948.

În ultima etapă, patronul oltenilor, pierdută la Constanța cu Farul, scor 2-3,  Adrian Mititelu Jr. l-a acuzat pe centralul partidei, Ionuț Coza, că ar fi un arbitru corupt.

La meciul cu Farul, din tur, tot Coza a fost delegat și Farul a primit un penalty care nu a fost, cum a spus și domnul Crăciunescu atunci, în minutul 86. Din închisoare, tatăl meu mă sună cu o zi înainte de meci să mă întrebe cine e arbitru la meci. Și tata zice că nu cumva să-l pună pe Coza. Și pe Coza l-au pus.

 Așa cum au existat și Bogaciu și Constantin și alți arbitri corupți, vă spun eu că și Coza e un arbitru corupt. Nu-mi trebuie dovezi! Poate să mă dea în judecată. Dacă acest arbitru, Coza, mai este delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie cu acest arbitru și cu observatorul la meci”, declara Adrian Mititelu Jr., la finalul partidei cu Farul, pentru Digi Sport.



Citește mai mult..