Universitatea Craiova – U Craiova 1948 LIVE VIDEO, ora 19:55, pe Digi Sport 1

[ad_1]

  • Liga 1: BotoșaniClinceni, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaU Craiova 1948, luni, 19:55, Digi Sport 1

Trupa lui Reghecampf se pregătește de cel mai tensionat meci al ei din sezon, contra rivalei din oraș, U Craiova 1948.

Universitatea Craiova – U Craiova 1948 LIVE VIDEO, ora 19:55, pe Digi Sport 1 | Luptă între olteni

Univeristatea Craiova vine cu încrederea la cote înalte după victoria zdrobitoare din etapa trecută, 6-1, contra lui Dinamo.

De cealaltă parte, și trupa lui Nicolo Napoli stă bine din acest punct de vedere, după ce a reușit să o învingă pe FC Botoșani, 3-2, la capătul uneia dintre cele mai bune prestații a sezonului.

În tur, gruparea patronată de Mihai Rotaru s-a impus cu 2-0, datorită reușitelor semnate de Dan Nistor și Ștefan Baiaram.

Ai mai auzit de Vulcanii din spațiu? Ești curios cum arată aceștia? Vezi documentarul pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 20:10!

Arena va putea fi ocupată la 30 la sută din capacitate, asta însemnând puțin peste 9000 de suporteri. Oaspeții de la U Craiova 1948 urmează să primească 470 de bilete. Până ieri, se vânduseră peste 6000 de bilete, iar organizatorii se așteaptă ca la ora partidei tichetele să fie sold out.

Universitatea Craiova – U Craiova 1948 LIVE VIDEO, ora 19:55, pe Digi Sport 1 | Ce a declarat Reghecampf înainte de meci

Înaintea partidei, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre derby-ul Craiovei, despre care spune că este așteptat cu nerăbdare de suporterii olteni.

Reghecampf se așteaptă la un meci dificil în fața marii rivale din Craiova, iar antrenorul Universității Craiova a surprins cu o comparație cel puțin interesantă. Laurențiu Reghecampf a comparat derby-ul Craiovei cu derby-ul orașului Milano, dintre Inter și AC Milan.

Venim după un meci foarte bun cu Dinamo, urmează unul interesant acasă cu FC U Craiova. Și ei trec printr-o perioadă bună, deci cu siguranță va fi un meci greu pentru noi. Atmosfera e una pe care o știți foarte bine. Se întâlnesc două echipe care sunt din același oraș, unul cu multă tradiție. Deci cu siguranță meciul va fi la un nivel foarte înalt din punct de vedere al atmsferei

Locuim într-un oraș care trăiește prin fotbal. Oamenii de aici sunt iubitori de fotbal, trăiesc la un nivel foarte înalt acest fenomen. Este foarte important să se întâmple lucrul acesta. E ca și cum ai întreba, la Milano, când joacă Inter cu Milan, ce simt spectatorii sau fanii”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Etichete: derby , universitatea craiova , oltenia , liga 1 etapa 26 , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..